![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Je to divné, jak je to boxerské den je tam tisíce míst, jako například: "Dostal jsem nový PC, je to nefunguje .." "Můj nový iPod se nezdá synch správně .." "Koupil jsem si novou televizi, a Není zvuk ..." atd.. everyones náhle dostala nové věci, které nefungují .. hmm .. Oh! Je třeba Vánoce!
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ..... a po několika sklenice bublinky. je to pro uživatele, kteří často nefunguje
| |||
| |||
| Taky pravda. A velký učitel IT jednou mi řekl, že "Není něco takového jako 'PC jen udělal to pane!' jako počítače jen to, co řekl, "který je tak pravdivá, samozřejmě theres něco nevíme, že jsme řekli, že to dělat, ale my ještě instalací operačního systému nebo určité aplikace, která má přijít s těmito pokyny ssued být za určitých okolností. Moje maminka nikdy pochopit.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Haha taky pravda, můj přítel |
|
| |||
| |||
| Nejhorší je malware někdy vytvořili myši! klepněte na položku, klepněte na tlačítko ..... Jejda! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ano, jeden den, možná budou vymyslet počítač za blbost, že dělat věci, jako je místo jen pro jednoho "Opravdu chcete opustit?" boxy, tam budou miliony! (jako ty otravné servery ..) tak, že lidé nakonec vzdali a nemají ho zavřít: P
|
| |||
| |||
| Zní to jako hodně ESO problémů jel na hehe (vybavení Superior na operátora) Je to malé problémy, jako že tam, kde musíš jen říct jim přečti si ten zapráskanej manuál muž .. válet se |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cd Hořák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. Září 2008 15:32 |
| Pevný disk trable | Xaldyn | Drives & Removable Media | 3 | 5. únor 2008 10:24 |
| Aol tedy starosti | mrdaveyk | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 2. prosince 2007 16:39 |
| Založit trable | Basket89 | Obecné Hardware Chat | 1 | 24. říjen 2007 07:12 |
| Laptop trable | Darkseth | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 17. říjen 2007 12:04 |
| Thread Nástroje | |
| |