![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je čudno kako je boks danas postoji tisućama posts stvari kao što su: "Ja pravedan je dobio novo računalo, svoj 'ne radi .." "Moj novi iPod Čini se da nije ispravno sync .." "Ja kupio novi TV i theres no zvuk ..." itd.. everyones iznenada je dobio nove stvari, to ne rade .. hmm .. Oh! To mora biti božić!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... i nakon nekoliko čaša za šampanjac. to je često korisnik koji ne radi ispravno
| |||
| |||
| Too true. Veliki učitelj IT jednom mi je rekao "Theres no takva stvar kao" PC upravo to Gospodine! " kao računala učiniti samo ono što je rekao ", koji je tako istinito, očito theres neke stvari mi ne znamo da smo rekli da radite, ali još uvijek imamo po instalaciji OS ili određeni program koji je došao s tim uputama ssued da se pod određenim okolnostima. Moja mama nikad neće razumjeti.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Haha previše true my friend |
|
| |||
| |||
| Najgore od zlonamjernih programa ikada stvorio je miš! klik, klik ..... Ups! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Da, jednog dana možda će izmisliti računala za glupa, da radimo stvari kao što su umjesto samo na jednu "Jeste li sigurni da želite da izađete?" kutije, bit će milijune! (poput onih dosadnih webove ..), tako da ljudi konačno odustati i ne close to: P
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao mnogo problema dešava na ESO hehe (Superior Oprema za operatera) To je mali problemi kao što su gdje se dobivši samo recite im RTFM čovjeka .. lol |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Cd burner nevolja | kdarrell | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 25. Ruj 2008 15:32 |
| Harddrive nevolja | Xaldyn | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 5. veljača 2008 10:24 |
| AOL tj. nevolje | mrdaveyk | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 2. prosinac 2007 16:39 |
| Start up nevolja | Basket89 | General Hardware Chat | 1 | 24. listopad 2007 07:12 |
| Laptop nevolja | Darkseth | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 17. listopad 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |