![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Furcsa, hogy milyen nap van boksz ezer állás a dolgok, mint például: "Most egy új PC, nem dolgozik .." "Az új iPod úgy tűnik, hogy nem megfelelően Szinkr .." "Vettem egy új TV-vel, és ott nincs hang ..." stb. mindenki egyszerre vannak új dolgok, amelyek nem dolgozik .. hmm .. Ó! Meg kell christmas!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen ..... és pár pohár pezsgő. Ez gyakran a felhasználó, aki nem működik megfelelően
| |||
| |||
| Nagyon igaz. A nagy IT tanár egyszer elmondta, "ott nem olyan, hogy" A számítógép nem csak azt Uram! " nem csak a számítógépek, amit mondtam ", ami annyira igaz, nyilván ott néhány dolog nem tudjuk, mi is azt mondta, hogy igen, de még az operációs rendszer telepítése, illetve egy adott alkalmazás, eljött az az utasítások ssued, hogy bizonyos körülmények között. Anyám soha nem fogja megérteni.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| HAHA is igaz barátom |
|
| |||
| |||
| A legrosszabb malware valaha teremtett az egér! kattintson kattintson ..... oops! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Igen, egy nap talán majd feltalálni a számítógép a hülye, hogy a dolgok, mint inkább csak a "Biztos, hogy ki akar lépni?" dobozok lesznek millió! (hasonlóan idegesítő websites ..), hogy az emberek végül feladja, és nem zárjuk le: P
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint egy csomó ESzSz problémák goin on hehe (felszerelés jobb Operator) Ez a kis problémákat, például hogy hol kell, csak mondd meg nekik RTFM ember .. hangosan nevet |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||