![]() |
|
| |||
| |||
| זה מוזר איך זה אגרופנות היום יש אלפי הודעות של דברים כמו: "אני רק צריך מחשב חדש, זה לא עובד .." "IPod החדש שלי, לא נראה סנכרון כראוי .." "קניתי טלוויזיה חדשה, ו theres לא נשמע ..." וכו '. everyones פתאום יש דברים חדשים, זה לא עובד .. אממ .. הו! זה חייב להיות חג המולד!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ..... ואחרי כמה כוסות של שמפניה. זה לעתים קרובות משתמשים אשר אינה פועלת כראוי
| |||
| |||
| גם נכון. מורה מצויינת IT פעם אמר לי "Theres שום דבר כזה, 'המחשב פשוט עשה את זה אדוני!" כמו מחשבים רק לעשות את מה שהם אמרו "שהוא כל כך אמיתי, ברור theres כמה דברים שאנחנו לא יודעים שאנחנו כבר אמר את זה לעשות, אבל אנחנו עדיין על ידי התקנת מערכת ההפעלה או יישום מסוים, כי יש לבוא עם הוראות אלו כדי להיות ssued תחת נסיבות מסוימות. אמא שלי לעולם לא מבינה.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| HAHA נכון גם חבר שלי |
|
| |||
| |||
| הכי גרוע אי פעם נוצרו תוכנות זדוניות הוא העכבר! לחץ לחץ ..... אופס! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כן, יום אחד אולי הם יוכלו להמציא מחשב של טיפש, כי לעשות דברים כמו, במקום רק על "האם אתה בטוח שאתה רוצה לצאת?" תיבות, יהיו מיליונים! (כמו אלה באתרים מעצבן ..), כך שאנשים בסופו של דבר לוותר ולא לסגור את זה: P
|
| |||
| |||
| נשמע כמו הרבה בעיות בדרך eso ב hehe (ציוד מעולה אל מפעיל) זה בעיות קטנות ככה שבו אתה צריך רק להגיד להם RTFM גבר .. לצחוק בקול רם |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| CD מבער הצרות | kdarrell | כוננים & נשלפת | 3 | 25 ספטמבר 2008 15:32 |
| Harddrive הצרות | Xaldyn | כוננים & נשלפת | 3 | ה -5 בחודש פברואר 2008 10:24 |
| AOL כלומר הצרות | mrdaveyk | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 2nd דצמבר 2007 16:39 |
| להתחלה הצרות | Basket89 | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 24 אוקטובר 2007 07:12 |
| Laptop הצרות | Darkseth | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | -17 אוקטובר 2007 12:04 |
| שרשרת כלים | |
| |