![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Keista, kaip ji Boxing Day There's tūkstančių pranešimų apie tokius dalykus kaip: "Aš ką tik gavau naują kompiuterį, tai neveikia .." "Mano naujas Ipod neatrodo sinchronizuoti tinkamai .." "Aš nusipirkau naują TV, garso ir Theres No ..." pan. everyones netikėtai gavo naujų dalykų, kad neveikia .. hmm .. Oi! Ji turi būti Kalėdų!
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... ir po keletą stiklinių Šampanas. tai dažnai vartotojas, kuris neveikia tinkamai
| |||
| |||
| Too true. Didžiosios IT mokytojas kartą pasakė man "Theres nėra tokio dalyko kaip" PC tiesiog padarė tai pone! " kompiuterius tik tai, ką jie sako ", kuri yra taip tikra, matyt Theres some stuff mes nežinome mes papasakoti apie tai daryti, bet mes vis dar turime įdiegti OS arba konkrečiam taikymui, kad atėjo su instrukcijomis būti ssued tam tikromis aplinkybėmis. Mano mama niekada suprasti.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| HaHa per tiesa mano draugas |
|
| |||
| |||
| Blogiausiu kada nors sukurta kenkėjiška programa yra pele! spustelėkite, spustelėkite ..... Oi! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Taip, vieną dieną galbūt jie bus išrasti kompiuteryje kvailas, kad padaryti kažką panašaus, o ne tik viena: "Ar tikrai norite išeiti?" dėžės, ten bus milijonai! (kaip ir tie nusibodę svetainių ..), kad žmonės pagaliau mesti, o ne uždaryti ją: P
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip ir ESO problemų goin sklypas hehe (įranga Superior operatoriaus) Tai mažų problemų, kaip kad kai You gotta tik pasakykite jiems RTFM vyras .. garsiai juoktis |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||