![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| To dziwne jak na Boże Narodzenie to tysiące stanowisk rzeczy jak: "Ja po prostu dostałem nowy komputer, to nie działa .." "Mój Nowy iPod nie wydaje się właściwie synchronizacji .." "Kupiłem nowy TV, theres no sound ..." etc. everyones nagle się nowych rzeczy, które nie działają .. hmm .. Och! Należy christmas! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ..... i po kilku soczewki szampan. jego użytkowników, którzy często nie działa prawidłowo
| |||
| |||
| Zbyt prawdziwe. Wielki nauczyciel IT raz powiedział mi "Theres no coś takiego jak" Komputer to nie tylko Panie! " jak komputery tylko to, co oni powiedzieli ", który jest tak prawdziwe, oczywiście theres niektórych rzeczy nie wiemy, powiedział nam to robić, ale jeszcze przez zainstalowanie systemu operacyjnego lub konkretnego zastosowania, które pochodzą z tych instrukcji ssued być w pewnych okolicznościach. Moja mama nigdy nie zrozumiesz. |
|
| |||
| |||
| HAHA zbyt prawda moim przyjacielem |
|
| |||
| |||
| Najgorsze jest złośliwym kiedykolwiek stworzono myszy! kliknij, kliknij ..... oops! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Tak, jeden dzień może oni wymyślają komputera za głupi, aby robić takie rzeczy jak zamiast tylko jednej "Czy na pewno chcesz zamknąć?" pudełka, będzie miliony! (podobnie jak denerwujące Serwisy ..), tak aby ludzie w końcu zrezygnować i nie zamknij go: P |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak wiele problemów ESO goin on hehe (Superior Sprzęt do operatora) Jest małe problemy tak gdzie Muszę po prostu powiedz im RTFM człowieka .. lol |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
|