![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Este ciudat cum este de box zile există mii de posturi de lucruri, cum ar fi: "Tocmai am primit un nou PC-ul, nu este de lucru .." "My iPod noi nu pare a sincroniza corect .." "I-am cumpărat un nou TV, theres şi nici un sunet ..." etc. everyones brusc am lucruri noi, care nu au de lucru .. hmm .. Oh!! Acesta trebuie să fie de Craciun!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da ..... şi după câteva pahare de bubbly. este de multe ori de utilizator care nu funcţionează corect
| |||
| |||
| Prea adevărat. Un mare profesor de IT, o dată mi-a spus "Theres nici un astfel de lucru ca" PC-ul a făcut-o doar Sir! " computere nu numai ca ceea ce a spus ", care este atât de adevărat, în mod evident, theres unele lucruri nu ştim pe care le-am spus-o să faci, dar mai avem încă de a instala sisteme de operare sau de o anumită aplicaţie care a venit cu aceste instrucţiuni pentru a fi ssued, în anumite situaţii. Mama va înţelege niciodată. |
|
| |||
| |||
| Haha prea adevărat prietenul meu |
|
| |||
| |||
| Cel mai prost malware creat vreodată este mouse-ul! faceţi clic pe, faceţi clic pe ..... Oops!!! |
|
| |||
| |||
| Citat:
Da, o zi poate vor inventa un computer de prost, care face lucruri ca în loc de doar de o "Sunteţi sigur că doriţi să ieşiţi?" cutii, acolo va fi de milioane!! (cum ar fi cele de enervant .. site-uri web), eventual, pentru ca oamenii să renunţe la aproape şi nu-l: P |
|
| |||
| |||
| Pare a fi o mulţime de probleme ESO întâmplă pe hehe (Echipament Superior la operator) Este mici probleme cum ar fi faptul că în cazul în care trebuie sa le spun doar RTFM om .. hohot de râs |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
|
| |||
| |||
|