![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to divné, ako je to boxerské deň je tam tisíce miest, ako napríklad: "Dostal som nový PC, je to nefunguje .." "Môj nový iPod sa nezdá synch správne .." "Kúpil som si novú televíziu, a nie zvuk ..." atď. everyones náhle dostala nové veci, ktoré nefungujú .. hmm .. Oh! Je potrebné Vianoce!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ..... a po niekoľkých pohára bublinky. je to pre užívateľov, ktorí často nefunguje
| |||
| |||
| Taky pravda. A veľký učiteľ IT raz mi povedal, že "Nie je niečo takého ako 'PC len urobil to pane!' ako počítače len to, čo povedal, "ktorý je tak pravdivá, samozrejme Theres niečo nevieme, že sme povedali, že to robiť, ale my ešte inštaláciou operačného systému alebo určitej aplikácie, ktorá má prísť s týmito pokynmi ssued byť za určitých okolností. Moja mama nikdy pochopiť.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Haha taky pravda, môj priateľ |
|
| |||
| |||
| Najhoršie je malware niekedy vytvorili myši! kliknite na položku, kliknite na tlačidlo ..... Jejda! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Áno, jeden deň, možno budú vymyslet počítač za blbost, že robiť veci, ako je miesto len pre jedného "Naozaj chcete odísť?" boxy, tam budú milióny! (ako tie otravné servery ..) tak, že ľudia nakoniec vzdali a nemajú ho zavrieť: P
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Znie to ako veľa ESO problémov jel na hehe (vybavenie Superior na operátora) Je to malé problémy, ako že tam, kde musíš len povedať im přečti si ten zapráskanej manuál muž .. válet sa |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cd Horák trable | kdarrell | Drives & Removable Media | 3 | 25. September 2008 15:32 |
| Pevný disk trable | Xaldyn | Drives & Removable Media | 3 | 5. február 2008 10:24 |
| Aol teda starosti | mrdaveyk | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 2. decembra 2007 16:39 |
| Založiť trable | Basket89 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 24. október 2007 07:12 |
| Laptop trable | Darkseth | Notebooky, Mobily a PDA | 4 | 17. október 2007 12:04 |
| Thread Tools | |
| |