![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| То је чудно како је бокс данас постоји хиљадама постс ствари као што су: "Ја праведан је добио ново рачунар, своју 'не ради .." "Мој нови иПод Чини се да није исправно Сынц .." "Ја купио нови ТВ и Тхереса но звук ..." итд. еверыонес изненада је добио нове ствари, то не раде .. хмм .. Ох! То мора бити Божић!
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп ..... и након неколико чаша за шампањац. то је често корисник који не ради исправно
| |||
| |||
| Тоо труе. Велики учитељ ИТ једном ми је рекао "Тхереса но таква ствар као" ПЦ управо то Господине! " као рачунара учинити само оно што је рекао ", који је тако истинито, очито Тхереса неке ствари ми не знамо да смо рекли да радите, али још увек имамо по инсталацији ОС или одређени програм који је дошао с тим упутствима ссуед да се под одређеним околностима. Моја мама никад неће разумети.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Хаха превише труе мы фриенд |
|
| |||
| |||
| Најгоре од злонамерних програма икада створио је миш! клик, клик ..... Упс! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Да, једног дана можда ће измислити рачунара за глупа, да радимо ствари као што су уместо само на једну "Јесте ли сигурни да желите да изађете?" кутије, бит ће милионе! (попут оних досадних уебове ..), тако да људи коначно одустати и не цлосе то: П
|
| |||
| |||
| Звучи као много проблема дешава на есо хехе (Супериор Опрема за оператера) То је мали проблеми као што су где се добивен само реците им РТФМ човека .. лол |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цд бурнер невоља | кдаррелл | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 25. сеп 2008 15:32 |
| Харддриве невоља | Ксалдын | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 5 фебруар 2008 10:24 |
| АОЛ тј невоље | мрдавеык | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 2 децембар 2007 16:39 |
| Старт уп невоља | Баскет89 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 24 октобар 2007 07:12 |
| Лаптоп невоља | Дарксетх | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 4 | 17 октобар 2007 12:04 |
| Тхреад Тоолс | |
| |