![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це дивно, як вона Boxing Day є тисячі посад таких речей, як: "Я тільки що отримав новий комп'ютер, вона не працює .." "Мій новий IPod не є правильною синхронізації .." "Я купив новий телевізор, і Тереза ні звуку ..." тощо. раптом всякі нові речі, які не працюють .. Хм .. Ах! Вона повинна бути Різдвом!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так ..... і після кількох келихів шампанського. Часто користувач, який не працює правильно
| |||
| |||
| Щира правда. Великі IT раз вчитель сказав мені: "Theres немає такого поняття, як" ПК просто зробив це сер! як комп'ютери роблять тільки те, що вони сказали ", який так вірно, очевидно Theres Деякі речі ми не знаємо, ми сказали, що потрібно зробити, але в нас ще є шляхом установки ОС або конкретного додатка, яке прийшло до цих інструкцій ssued бути за певних обставин. Моя мама ніколи не зрозуміє.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| HAHA занадто щирий друг мой |
|
| |||
| |||
| Найгірший коли-небудь створених шкідливих програм є миші! натисніть кнопку, виберіть ..... Oops! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так, в один прекрасний день, може бути, вони будуть винаходити комп'ютер дурний, щоб робити такі речі, а не тільки одного "Ви впевнені, що хочете вийти?" коробки, там будуть мільйони! (наприклад, веб-сайти цих дратівливих ..) так, що люди врешті-решт здався і не закривайте її: P
|
| |||
| |||
| Схоже, багато Goin ESO проблем Hehe (Обладнання вище оператор) Це невеликі проблеми, як, що, коли ти повинен сказати їм тільки RTFM людини .. ха-ха-ха |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| CD Burner неприємності | kdarrell | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 вересня 2008 15:32 |
| Обсяги жорстких дисків неприємності | Xaldyn | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 5 лютого 2008 10:24 |
| Aol тобто неприємності | mrdaveyk | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 2 грудня 2007 16:39 |
| Запуск неприємності | Basket89 | Генеральний обладнання чат | 1 | 24 жовтня 2007 07:12 |
| Ноутбук неприємності | Darkseth | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 17 жовтня 2007 12:04 |
| Різьба Інструменти | |
| |