![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem strávil pár dní pevná budova CJ čerstvé od země nahoru.
To je důvod, proč bylo tolik výpadek dnes. Jako výsledek server nahrát je téměř neexistuje stránka načte, a jsou dost rychlé. Jsme také nyní běží na nejnovější verzi vB tak několik nových funkcí, které byly přidány, jako jsou značky, galerie a některé staré, které byly ztraceny, jsou zpátky. Existuje několik bitů doleva, ale já jsem usnul není správně ve dnech tak budeme muset počkat. Do té doby prosím dejte mi vědět vaše myšlenky a pokud něco chybí / různé. Díky. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypadá to na mě, ale ugh značek a záloľka umístění věci nad quickreply Schránka nudí sakra mimo mě. Oholil nakládku krát více než 1 / 2 tak, když jsem šťastná.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vše vypadá dobře mi Dave zatížení časy jsou veliké zde. Ve Společenství, fotografií a alb - je to bude pro všechny funkce využít, já upozornění na minutu, že mi říká "Nemáte oprávnění pro přístup k této stránce" Čas pro vás několik dobře zasloužený spánek, musíte ji .....
|
| |||
| |||
| Díky hoši, je to určitě mnohem rychlejší a je kód W3 kompatibilní není závada nebo zavěsit. V podstatě 3 roky mi nepovolanými staré stránky trvalo je to zpoplatněné, že server je určitě veselejší, mohla zřejmě i downgrade a ušetřit pár $ $ $, stačí se ukázat, jak důležitý je dobrý kód, je něco, co jsem ignorován, pokud to vypadalo právo na obrazovce. uhlík - uvidíme podívat se do nich pohybující se pod rychlou odpověď, i když to nemusí být možné. SJB - fotoalbumy by bylo dobré jít pro všechny Uživatelské, prosím, potvrďte. Díky. Všechny ostatní - náměty vítáme vidět žádné chyby nebo pokud chcete dát něco tam teď je čas! |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave Když jsem otevřená "Site Spy" poslední tři zápisy dostat omdlévající a omdlévající jako tiskárna vyčerpání inkoustu je to normální? |
|
| |||
| |||
| Fotoalbum v pořádku tady Dave ![]() Jsou body thingy provést nyní? Vím, že tam byl odkaz v horní části fóra, kde můžete zobrazit body pro každého .. Edit: Můžete také prohlížet své fotky v plné nyní příliš
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Je to normální. |
|
| |||
| |||
| Jo, bodový systém odešla, nepotřebovat jej. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() I když se dohodnou, že jsou lepší níže, z cesty. |
|
| |||
| |||
| Fórum hromady vypadá lépe . Při hledání nových pracovních míst, to ukazuje 2 řádky místo za odkaz, myslím, že to je docela v pohodě.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Upgradovat na Windows 7, Notebook Only Vidět polovina mého pevného disku?? | hodgey1968 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 6.listopadu 2009 10:58 |
| Windows XP Home není plně nabita | sarah Lou 2 | Operační systémy Windows | 16 | 12. října 2008 09:50 |
| Zvyklý plně boot zachovat restartování | timbo27 | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 8. října 2007 11:00 |
| Modernizované mé paměti 4 GB, ale žádné zlepšení | nawtwrong | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 1 října 2007 05:07 |
| Už jste povýšen do průhled? | slipend | Operační systémy Windows | 7 | 8. srpen 2007 10:55 |
| Thread Nástroje | |
| |