μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

CJ βρίσκεται σε πλήρη αναβάθμιση και τη βελτίωση της λειτουργίας.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Μαρτίου, 2009, 21:46
Διαχειριστής Ομάδα

Έτσι έχω περάσει τις τελευταίες ημέρες στερεών κτίριο CJ φρέσκο από το μηδέν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει γίνει τόσο πολύ downtime σήμερα.

Ως αποτέλεσμα διακομιστή φορτίο είναι σχεδόν ανύπαρκτη και μη σελίδα φορτίων είναι αρκετά γρήγορη.

Και τώρα τρέχει την τελευταία έκδοση VB τόσο λίγα νέα χαρακτηριστικά που έχουν προστεθεί σαν tags, γκαλερί και κάποια παλιά που είχε χαθεί είναι πίσω.

Υπάρχουν μερικά bits αριστερά αλλά δεν έχω σωστά κοιμόταν σε ημέρες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε. Στο μεταξύ, παρακαλώ επιτρέψτε μου να γνωρίζουν τις σκέψεις σας και αν κάτι λείπει / διαφορετικά.

Ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Μαρτίου, 2009, 22:54
Ομάδα Δωρητών

Φαίνεται καλό για μένα, αλλά ugh η τοποθέτηση ετικέτας και σελιδοδείκτη πράγματα πάνω από το κουτί quickreply ενοχλεί την κόλαση έξω από μένα. Shaved φόρτωσης φορές πάνω από το 1 / 2 και αν ναι είμαι ευτυχής.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8 Μαρτίου, 2009, 00:58
Malware Group

Όλα είναι καλό να εξετάζουμε μου Dave, φορτίο φορές εδώ είναι μεγάλη. Στην Κοινότητα εικόνες και λευκώματα - είναι αυτό πρόκειται να είναι μια δυνατότητα για τον καθένα να χρησιμοποιεί, θα παρατηρήσετε στο λεπτό που μου λέει "δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα"

Ώρα για σας να πάρετε κάποια καλά άξιζε τον ύπνο, τη χρειάζεστε .....

Το σύστημά μου: Steves εξέδρας

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Motherboard:
ASUS M3N78 Pro
Μνήμες:
Corsair 4GB Dual Channel
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
640GB HD Western Digital
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Stock HSF
Network / Internet:
20Mb Virgin Media Broadband
Monitor (ες):
Hanns-G 19 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Premium 64x
Old 8 Μαρτίου, 2009, 07:18
Διαχειριστής Ομάδα

Ευχαριστώ παιδιά, είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγορα, όπως και ο κωδικός w3 συμμορφούμενες δεν βλάβη ή "κολλάει". Βασικά 3 χρόνια μου Messing με το παλιό site έλαβε είναι διοδίων, εκεί server είναι σίγουρα πιο ευτυχισμένοι, θα μπορούσε ίσως ακόμη και να υποβαθμίσει αποθηκεύσετε λίγα $ $ $, μόλις πάει να δείξει πόσο σημαντικό είναι καλό κωδικό, κάτι που αγνοείται αν φαινόταν σωστό επί της οθόνης.

άνθρακα - Θα εξετάσουμε τους που διακινούνται κάτω από την γρήγορη απάντηση, αν και ίσως δεν είναι δυνατή.

sjb - φωτογραφικό άλμπουμ θα πρέπει να είναι καλό να πάμε τώρα για όλους usergroups, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε. Ευχαριστώ.

Όλα τα άλλα - ανατροφοδότηση χαιρετίσω, βλέπω κάποια σφάλματα ή απλά θέλετε να βάλουμε κάτι εκεί έξω τώρα είναι η ώρα!
Old 8 Μαρτίου, 2009, 07:59
Μέλος Ομάδα

Hi Dave

Όταν ανοίγω "Site Spy" τα τελευταία τρία καταχωρήσεις get fainter και fainter όπως έναν εκτυπωτή εξαντλείται του μελανιού είναι αυτό φυσιολογικό;
Old 8 Μαρτίου, 2009, 08:04
Malware Group

Photo Albums εργασίας πρόστιμο εδώ Dave
Είναι τα σημεία thingy γίνει με τώρα; Γνωρίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μια σύνδεση στο επάνω μέρος του φόρουμ, όπου μπορείτε να δείτε τα σημεία για όλους ..

Επεξεργασία:
Μπορείτε επίσης να προβάλετε τις φωτογραφίες σας στο ακέραιο και τώρα
Old 8 Μαρτίου, 2009, 08:06
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας buzzby1080 View Post
Hi Dave

Όταν ανοίγω "Site Spy" τα τελευταία τρία καταχωρήσεις get fainter και fainter όπως έναν εκτυπωτή εξαντλείται του μελανιού είναι αυτό φυσιολογικό;
Είναι φυσιολογικό.
Old 8 Μαρτίου, 2009, 08:07
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας sjb007 View Post
Photo Albums εργασίας πρόστιμο εδώ Dave
Είναι τα σημεία thingy γίνει με τώρα; Γνωρίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μια σύνδεση στο επάνω μέρος του φόρουμ, όπου μπορείτε να δείτε τα σημεία για όλους ..

Επεξεργασία:
Μπορείτε επίσης να προβάλετε τις φωτογραφίες σας στο ακέραιο και τώρα
Ναι, σύστημα σημείων φύγει, δεν χρησιμοποιεί γι 'αυτό.
Old 8 Μαρτίου, 2009, 15:24
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Φαίνεται καλό για μένα, αλλά ugh η τοποθέτηση ετικέτας και σελιδοδείκτη πράγματα πάνω από το κουτί quickreply ενοχλεί την κόλαση έξω από μένα. Shaved φόρτωσης φορές πάνω από το 1 / 2 και αν ναι είμαι ευτυχής.
Ορίστε mate, είναι ήδη γίνει, μόνο για σας.

Εγώ συμφωνώ όμως, αυτά είναι καλύτερα στη συνέχεια, από το δρόμο.
Old 9 Μαρτίου, 2009, 00:25
Ομάδα Δωρητών

Φόρουμ εξετάζει σωρούς καλύτερα . Κατά την αναζήτηση νέων θέσεων, δείχνει 2 γραμμές των υστέρων σύμφωνα με το σύνδεσμο, νομίζω ότι το πολύ κουλ.

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.