![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι έχω περάσει τις τελευταίες ημέρες στερεών κτίριο CJ φρέσκο από το μηδέν.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει γίνει τόσο πολύ downtime σήμερα. Ως αποτέλεσμα διακομιστή φορτίο είναι σχεδόν ανύπαρκτη και μη σελίδα φορτίων είναι αρκετά γρήγορη. Και τώρα τρέχει την τελευταία έκδοση VB τόσο λίγα νέα χαρακτηριστικά που έχουν προστεθεί σαν tags, γκαλερί και κάποια παλιά που είχε χαθεί είναι πίσω. Υπάρχουν μερικά bits αριστερά αλλά δεν έχω σωστά κοιμόταν σε ημέρες οπότε θα πρέπει να περιμένουμε. Στο μεταξύ, παρακαλώ επιτρέψτε μου να γνωρίζουν τις σκέψεις σας και αν κάτι λείπει / διαφορετικά. Ευχαριστώ. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Φαίνεται καλό για μένα, αλλά ugh η τοποθέτηση ετικέτας και σελιδοδείκτη πράγματα πάνω από το κουτί quickreply ενοχλεί την κόλαση έξω από μένα. Shaved φόρτωσης φορές πάνω από το 1 / 2 και αν ναι είμαι ευτυχής.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλα είναι καλό να εξετάζουμε μου Dave, φορτίο φορές εδώ είναι μεγάλη. Στην Κοινότητα εικόνες και λευκώματα - είναι αυτό πρόκειται να είναι μια δυνατότητα για τον καθένα να χρησιμοποιεί, θα παρατηρήσετε στο λεπτό που μου λέει "δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα" Ώρα για σας να πάρετε κάποια καλά άξιζε τον ύπνο, τη χρειάζεστε .....
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ παιδιά, είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγορα, όπως και ο κωδικός w3 συμμορφούμενες δεν βλάβη ή "κολλάει". Βασικά 3 χρόνια μου Messing με το παλιό site έλαβε είναι διοδίων, εκεί server είναι σίγουρα πιο ευτυχισμένοι, θα μπορούσε ίσως ακόμη και να υποβαθμίσει αποθηκεύσετε λίγα $ $ $, μόλις πάει να δείξει πόσο σημαντικό είναι καλό κωδικό, κάτι που αγνοείται αν φαινόταν σωστό επί της οθόνης. άνθρακα - Θα εξετάσουμε τους που διακινούνται κάτω από την γρήγορη απάντηση, αν και ίσως δεν είναι δυνατή. sjb - φωτογραφικό άλμπουμ θα πρέπει να είναι καλό να πάμε τώρα για όλους usergroups, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε. Ευχαριστώ. Όλα τα άλλα - ανατροφοδότηση χαιρετίσω, βλέπω κάποια σφάλματα ή απλά θέλετε να βάλουμε κάτι εκεί έξω τώρα είναι η ώρα! |
|
| |||
| |||
| Hi Dave Όταν ανοίγω "Site Spy" τα τελευταία τρία καταχωρήσεις get fainter και fainter όπως έναν εκτυπωτή εξαντλείται του μελανιού είναι αυτό φυσιολογικό; |
|
| |||
| |||
| Photo Albums εργασίας πρόστιμο εδώ Dave ![]() Είναι τα σημεία thingy γίνει με τώρα; Γνωρίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μια σύνδεση στο επάνω μέρος του φόρουμ, όπου μπορείτε να δείτε τα σημεία για όλους .. Επεξεργασία: Μπορείτε επίσης να προβάλετε τις φωτογραφίες σας στο ακέραιο και τώρα
__________________ Περήφανοι μέλος της ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Είναι φυσιολογικό. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Εγώ συμφωνώ όμως, αυτά είναι καλύτερα στη συνέχεια, από το δρόμο. |
|
| |||
| |||
| Φόρουμ εξετάζει σωρούς καλύτερα . Κατά την αναζήτηση νέων θέσεων, δείχνει 2 γραμμές των υστέρων σύμφωνα με το σύνδεσμο, νομίζω ότι το πολύ κουλ.
__________________ HI:) |