![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tako sam proveo posljednjih nekoliko dana zgrada solidnom CJ svježe iz temelja.
To je razlog zašto je došlo do tolike stanke danas. Kao rezultat opterećenja poslužitelja je gotovo ne postoji i stranica se učitava prilično okretan. Također smo sada prikazuju najnoviju verziju VB tako nekoliko novih mogućnosti kao što su dodani tagovi, galerija i neke stare one koji su izgubljeni su natrag. Postoji nekoliko bitova ulijevo, ali nisam spavao u ispravno dana tako da ćete morati čekati. U međuvremenu molimo javite mi svoje dojmove, a ako nešto fali / drugačiji. Hvala. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izgleda dobro za mene, ali uh oznake oznake i plasman stvari iznad quickreply box annoys dovraga od mene. Obrija učitava puta preko 1 / 2, tako da sam sretna.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve je dobro da me gleda Dave, veliko opterećenje vremena su ovdje. U zajednici slike i albumi - je li to biti značajka za svakoga da koristi, ja obavijest na minutu to reći mene "nemate dozvolu za pristup ovoj stranici" Vrijeme je za vas da biste dobili neki dobro zaslužen spavanje, potrebno vam je .....
|
| |||
| |||
| Hvala momci, to je svakako puno brže i kao kod je w3 compliant to ne glitch ili objesiti. Uglavnom 3 godine me messing sa starom mjestu uzeo je cestarina, tu je svakako sretnija poslužitelju, mogla bi vjerojatno čak unazaditi i spremite ga malo $ $ $, pravedan odlazi pokazati koliko je važno imati dobar broj je, nešto sam ignorirana ako je pogleda pravo na zaslonu. ugljik - Ja ću pogledati u njima kreće ispod brzi odgovor, iako je to možda neće biti moguće. sjb - foto albumi treba dobro ide sad za sve usergroups, molimo Vas da potvrdite. Hvala. Svi ostali - feedback dobrodošao, vidjeti nikakve bugove ili jednostavno želite staviti nešto vani sad je vrijeme! |
|
| |||
| |||
| Hi Dave Našto JA OpenBSD "Mapa Spy" posljednja tri stavke fainter dobiti i fainter poput pisača izvodi iz tinta je ovaj normalan? |
|
| |||
| |||
| Foto Albumi rade fino ovdje Dave ![]() Jesu li thingy bodova s uraditi sada? Znam li se link na vrhu foruma u kojoj ste mogli pregledati boda za svakoga .. Edit: Također mogu pregledavati slike u punoj sada prekasno
__________________ Ponosni član ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| To je normalno. |
|
| |||
| |||
| Da, točke sustava otišao, ne koristite za to. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() JA dont pristajete ipak, oni su bolji u nastavku, zabit. |
|
| |||
| |||
| Forum hrpe bolje izgleda . Kada traže nove postove, ona pokazuje 2 linije post pod link, mislim da je ljepušan svjež.
__________________ HI:) |