![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז יש לי את האחרון ביליתי כמה ימים מוצק בניין ג 'יי טרי מהאדמה למעלה.
זו הסיבה שיש כבר הרבה זמן ההשבתה היום. כתוצאה מכך Server לטעון כמעט שאינם קיימים ו הדף נטען הן די קל. אנחנו גם כעת את הגרסה האחרונה של VB אז כמה תכונות חדשות כבר הוסיף כמו תגים, גלריה וחלק הישן כי היו אלה הם אבדו מאחור. ישנם כמה BITS שמאל אבל אני לא שכבתי כשורה, בתוך ימים, כך שהם יהיו צריכים לחכות. בינתיים בבקשה תני לי לדעת את דעתך ואם משהו חסר / שונה. תודה. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה לי טוב, אבל איכס את התג ואת סימניה מיקום דברים מעל quickreply תיבת annoys לעזאזל מחוץ לי. מגולח טוען פעמים למעלה מ 1 / 2 אם כי אני כל כך שמח.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הכל נראה טוב לי דייב, טען פעמים נהדרות כאן. בקהילה תמונות אלבומים ו - זה הולך להיות מקום לכולם להשתמש בו, אני מבחין באותה דקה זה אומר לי "אין לך הרשאה לגשת לדף זה" הגיע הזמן לך קצת טוב הגיע לישון, אתה צריך את זה .....
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה, זה בהחלט הרבה יותר מהר, וזאת על קוד w3 היא אינה תואמת תקלה או להיתקע. למעשה 3 שנים של לי להתעסק עם זה לקח האתר הישן של אגרה, שם השרת הוא בהחלט שמח, יכול כנראה גם להוריד בדרגה את זה ולשמור כמה $ $ $, רק הולך להראות עד כמה חשובה קוד טוב, משהו שאני התייחס אם נראה ימין על המסך. פחמן - אני יהיה נעים להסתכל להם מתחת תגובה מהירה, אם כי זה עשוי שלא להיות אפשרי. sjb - התמונה צריכה להיות טובה אלבומים ללכת עכשיו לכל usergroups, נא לאשר. תודה. כל האחרים - ברוכים הבאים למשוב, רואה שום באגים או סתם רוצה לשים שם משהו עכשיו זה הזמן! |
|
| |||
| |||
| היי דייב כאשר אני פותח "אתר מרגלים" האחרון שלושה ערכים לקבל fainter ו fainter כמו מדפסת ואוזל של לדית זה נורמלי? |
|
| |||
| |||
| אלבומי תמונות עובד בסדר כאן דייב ![]() האם הנקודות thingy לעשות עם עכשיו? אני יודע בעבר היה בחלק העליון של הפורום בו אתם יכולים לצפות נקודות לכולם .. עריכה: ניתן גם להציג את התמונות באופן מלא גם עכשיו
__________________ חבר גאה בהקדם האפשרי & להתאחד |
|
| |||
| |||
| זה בדרך כלל. |
|
| |||
| |||
| כן, המערכת הלכה נקודות, אין טעם על זה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() אני מסכים גם אם הם טובים יותר בהמשך, מהדרך. |
|
| |||
| |||
| פורום נראה טוב יותר המון . כאשר הוא מחפש הודעות חדשות, הוא מראה 2 שורות מתחת לכתוב את הקישור, אני חושב שזה די מגניב.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לשדרג ל-Windows 7, מחברת רואה רק חצי כונן קשיח שלי???? | hodgey1968 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 6 נובמבר 2009 10:58 |
| Windows XP Home לא נטען במלואו | שרה לו 2 | מערכות ההפעלה Windows | 16 | 12th אוקטובר 2008 09:50 |
| Wont מלא לשמור האתחול מחדש | timbo27 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 8 אוקטובר 2007 11:00 |
| לשדרג את הזיכרון ל 4GB אבל אין שיפור | nawtwrong | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | ב -1 אוקטובר 2007 05:07 |
| האם לשדרג ל Vista? | slipend | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 8 אוגוסט 2007 10:55 |
| שרשרת כלים | |
| |