![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi aš praleidau keletą pastarųjų dienų tvirtas pastato CJ švieži, nuo žemės.
Būtent ten buvo tiek daug prastovos šiandien. Kaip rezultatas serverio apkrova yra beveik išvis nėra ir puslapio apkrova yra gana greitai. Mes taip pat jau įdiegta naujausia versija, kad BB keletą naujų funkcijų buvo pridėta, kaip žodžius, galerija ir kai senas, kuris buvo prarastas yra atgal. Yra keli bitai kairę, bet aš ne miegojo tinkamai dienų, kad juos teks palaukti. Tuo tarpu būtinai susisiekite su mumis savo mintimis ir, jei nieko nėra / kita. Ačiū. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai atrodo man, bet ugh žymę žymės ir rodymo Daiktai virš quickreply langelį erzina hell out of me. Shaved pakrovimo kartus per 1 / 2, nors tiek aš laimingas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visi ieško gerai man Dave, apkrovos metu yra daug čia. Bendrijos nuotraukų ir albumų - tai bus visiems funkciją naudoti, pastebiu ne minutę jis man sako: "Jūs neturite teisės patekti į šį puslapį" Laikas jums kažkiek pelnytą miegoti, jums reikia .....
|
| |||
| |||
| Thanks guys, tai tikrai daug greičiau ir kaip kodas w3 atitinkantys ji nėra gedimo arba pakabinti. Beveik 3 metus man su maitinimu Senoji svetainė buvo tai rinkliavos, ten serveris yra tikrai laimingas, tikriausiai net smukimą ir išsaugoti keletą $ $ $, tiesiog tenka matyti, kaip svarbu geras kodą, ką aš ignoruojamas, jeigu jis atrodė teisė ekrane. anglis - I'll pažvelgti į juos perkelti žemiau greitai atsakyti, nors gali būti neįmanoma. SJB - fotoalbumai turėtų būti gera eiti į visas diskusijose egzistuojančias grupes, prašome patvirtinti. Ačiū. Visi kiti - Atsiliepimai Sveiki, skaitykite apie klaidas ar tiesiog norite įdėti ką nors ten dabar yra laikas! |
|
| |||
| |||
| Hi Dave Kai aš atidarau "Svetainės spy" paskutiniai trys elementai gauti silpnesni ir silpnesni, kaip spausdintuvas senka rašalas tai normalu? |
|
| |||
| |||
| Foto Albumai darbo baudą čia Dave ![]() Ar taškų thingy daroma dabar? Žinau, kad anksčiau prie forumo viršuje nuorodą, kur galima peržiūrėti taškus kiekvienas .. Redaguoti: Taip pat galite peržiūrėti savo nuotraukas visas dabar per
__________________ Didžiuotis narys ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Tai normalu. |
|
| |||
| |||
| Taip, taškų sistema, dingo, ne ją naudoti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() Aš sutinku, nors jie geriau toliau nuo kelio. |
|
| |||
| |||
| Forumas atrodo daug geriau . Ieškodami naujų pareigybių, tai rodo 2 eilutes pagal nuorodą paštu, manau, kad gana kietas.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Patobulinta "Windows 7 Užrašų Tik Matydamas pusė mano kietajame diske?? | hodgey1968 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 6 lapkritis 2009 10:58 |
| Windows XP Home ne visiškai pakrauta | Sarah Lou 2 | Windows "operacinės sistemos | 16 | 12 spalis 2008 09:50 |
| Papratimas visiškai paleisti laikyti iš naujo | timbo27 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 8 spalis 2007 11:00 |
| Modernizuota mano atmintis 4GB, bet jokio pagerėjimo | nawtwrong | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | 1 spalis 2007 05:07 |
| Ar turite naujinti į Vista? | slipend | Windows "operacinės sistemos | 7 | 8 rugpjūtis 2007 10:55 |
| Temos įrankiai | |
| |