![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Więc mam spędził ostatnie kilka dni solidnej budowy CJ świeże od podstaw.
Dlatego doszło dziś tyle przestoju. W efekcie obciążenie serwera jest niemal nie istnieje, a strona ładuje się dość szybkie. Jesteśmy teraz korzystają z najnowszej wersji vB tak kilka nowych funkcji, takich jak zostały dodane znaczniki, galeria i kilka starych, które zostały utracone są powrotem. Istnieje kilka bitów w lewo ale nie spoczął odpowiednio w dniach więc będziesz musiał poczekać. W międzyczasie proszę dać mi znać swoje myśli, a jeśli coś brakuje / różne. Dzięki. My System: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Looks Good To Me, ale ugh tag zakładkę i lokowania stuff powyżej quickreply polu annoys the hell out of me. Shaved ładowanie o ponad 1 / 2 więc jestem szczęśliwy.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wszystko wygląda dobrze mi Dave, obciążenia są ogromne tutaj. We Wspólnocie zdjęć i albumów - to będzie dla wszystkich funkcji korzystać, Zauważyłem na minuty mówi do mnie "nie masz uprawnień dostępu do tej strony"
Czas, aby uzyskać dobrze zasłużony sen, musisz go .....
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki chłopaki, to z pewnością znacznie szybciej i jak kod jest zgodny z w3c nie glitch lub zawiesić. Zasadniczo 3 lata mnie messing ze starym miejscu miało to opłata za przejazd nie jest serwerem zdecydowanie szczęśliwsi, może nawet obniżyć je i zapisać kilka $ $ $, tylko po to aby uświadomić, jak ważne jest dobre kod, coś co ignorowane jeśli patrzył w prawo na ekranie.
węgla - I'll patrzeć na przenoszenie ich poniżej szybkich odpowiedzi, choć może nie być możliwe. SJB - albumy fotograficzne powinny być dobre, aby przejść teraz do wszystkich Grupy, proszę potwierdzić. Dzięki. Wszystkie inne - opinie mile widziane, widzę żadnych błędów lub po prostu chcesz umieścić coś tam teraz jest czas! |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć Dave
kiedy otwarte "Spy Site" w trzech ostatnich wpisów uzyskać fainter i fainter jak drukarki wyczerpaniu tuszu jest to normalne? |
|
|
|||
|
|||
|
Photo Albums pracy grzywny tutaj Dave
![]() Czy punkty thingy wykonane teraz? Wiem, był na górze forum, gdzie można zobaczyć punkty dla wszystkich .. Edycja: Może również wyświetlać zdjęcia w pełnej obecnie zbyt
|
|||
|
|||
|
To normalne.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak, system punktów odszedł, nie używać go.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() I nie zgadza się jednak, że są lepsze poniżej, nie po drodze. |
|
|
|||
|
|||
|
Forum hałdy wygląda lepiej
. Szukając nowych etatów, to pokazuje, 2 linie po pod link, myślę, że to całkiem spoko.