![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asa ca i-au petrecut ultimele zile solid clădire CJ proaspătă de la sol în sus.
De aceea, nu a fost atât de mult de nefuncţionare azi. Ca rezultat server de încărcare este de aproape non existente şi pagina de sarcini sunt destul de rapid. De asemenea, suntem acum difuzate târziu versiune vb asa de câteva caracteristici noi au fost adăugate ca tag-uri, galerie şi unele vechi care au fost pierdute sunt înapoi. Există câteva biţi la stânga, dar nu am mai dormit de zile în mod corespunzător astfel încât ei vor trebui să aştepte. Între timp, vă rog să-mi spuneţi-vă gândurile şi, dacă este ceva lipseşte / diferite. Mulţumesc. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arată bine pentru mine, dar uf eticheta de marcaj şi de plasare lucrurile de mai sus a quickreply caseta annoys dracu de mine. Ras de încărcare ori de peste 1 / 2, deşi sunt atât de fericit.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Totul este bine să-mi caut Dave, sarcina ori sunt mari aici. În cadrul Comunităţii imagini şi albume - este aceasta va fi o caracteristică pentru toată lumea de a utiliza, am vazut la el minute mi-a spus "nu aveţi permisiunea de a accesa această pagină" Timp pentru tine de a primi unele bine meritat somn, aveţi nevoie de ea .....
|
| |||
| |||
| Mulţumesc băieţi, este cu siguranta mult mai repede si ca acest cod este compatibil W3 nu glitch sau inchide. Practic 3 ani de-mă joc cu vechiul site-ul a luat-o de taxă, acolo server este cu siguranţă mai fericit, ar putea, probabil, chiar downgrade-o şi a salva câteva $ $ $, merge doar pentru a arăta cât de important este codul de bune, am ceva de ignorat în cazul în care dreptul de a examinat de pe ecran. carbon - Voi privi în mişcare de mai jos le-a răspuns rapid, deşi ar putea să nu fie posibilă. sjb - albume foto ar fi bine sa plec acum pentru toate Grupuri, vă rugăm să confirmaţi. Mulţumesc. Toate celelalte - feedback-ul de bun venit, a se vedea nici un bug-uri sau doar vrei sa pui ceva acolo, acum este momentul! |
|
| |||
| |||
| Max Dave cand am deschis "Site Spy" în ultimii trei intrări obţine fainter şi fainter ca o imprimanta rămâne fără cerneală este normal acest lucru? |
|
| |||
| |||
| Albume foto lucru bine aici Dave ![]() Sunt puncte de chestia cu facut acum? Stiu ca acolo să fie de o legătură în partea de sus a forum unde ai putea puncte de vedere pentru toata lumea .. Editare: Poate, de asemenea, vizualiza fotografiile în deplină acum prea
__________________ Mândru membru al ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| Este normal. |
|
| |||
| |||
| Da, sistem de puncte a dus, de nici un folos pentru el. |
|
| |||
| |||
| Citat:
![]() Sunt de acord cu toate că, ele sunt mai bine de mai jos, la o parte. |
|
| |||
| |||
| Forum ghiotura arata mai bine . Când caută noi posturi, se arată 2 rânduri de la post în conformitate cu link-ul, cred că e destul de cool.
__________________ Hi:) |