![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som strávil pár dní pevná budova CJ čerstvé od krajiny hore.
To je dôvod, prečo bolo toľko výpadok dnes. Ako výsledok server nahrať je takmer neexistuje stránka načíta, a sú dosť rýchle. Sme tiež teraz beží na najnovšiu verziu VB tak niekoľko nových funkcií, ktoré boli pridané, ako sú značky, galérie a niektoré staré, ktoré boli stratené, sú staré. Existuje niekoľko bitov doľava, ale já jsem usnul nie je správne v dňoch tak budeme musieť počkať. Do tej doby prosím dajte mi vedieť vaše myšlienky a ak niečo chýba / rôzne. Vďaka. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vyzerá to na mňa, ale ugh značiek a záloľka umiestnenie veci nad quickreply Schránka nudí sakra mimo mňa. Oholil nakládku krát viac ako 1 / 2 tak, keď som šťastná.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všetko vyzerá dobre mi Dave zaťaženie časy sú veliké tu. V spoločenstve, fotografií a albumov - je to bude pre všetky funkcie využiť, já oznámenie na minútu, že mi hovorí: "Nemáte oprávnenie pre prístup k tejto stránke" Čas pre vás niekoľko dobre zaslúžený spánok, musíte ju .....
|
| |||
| |||
| Vďaka hoši, je to určite oveľa rýchlejšie a je kód W3 kompatibilné nie je závada alebo zavesiť. V podstate 3 roky mi nepovolanými staré stránky trvalo je to spoplatnené, že server je určite veselší, mohla zrejme aj downgrade a ušetriť pár $ $ $, stačí sa ukázať, aký dôležitý je dobrý kód, je niečo, čo som ignorovaný, ak to vyzeralo právo na obrazovke. uhlík - uvidíme pozrieť sa do nich sa pohybujú pod rýchlu odpoveď, aj keď to nemusí byť možné. SJB - fotoalbumy by bolo dobré ísť pre všetky Užívateľské, prosím, potvrďte. Vďaka. Všetko ostatné - námety vítame vidieť žiadne chyby alebo ak chcete dať niečo tam teraz je čas! |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave Keď som otvorená "Site Spy" posledné tri zápisy dostať omdlévající a omdlévající ako tlačiareň vyčerpania atramentu je to normálne? |
|
| |||
| |||
| Fotoalbum v poriadku tady Dave ![]() Sú body thingy urobiť teraz? Viem, že tam bol odkaz v hornej časti fóra, kde môžete zobraziť body pre každého .. Edit: Môžete tiež prezerať svoje fotky v plnej teraz príliš
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Je to normálne. |
|
| |||
| |||
| Jo, bodový systém odišla, nepotřebovat ho. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() I keď sa dohodnú, že sú lepšie nižšie, z cesty. |
|
| |||
| |||
| Fórum zhromaždenia vyzerá lepšie . Pri hľadaní nových pracovných miest, to ukazuje 2 riadky miesto za odkaz, myslím, že to je docela v pohodě.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Upgradovať na Windows 7, Notebook Only Vidieť polovica môjho pevného disku?? | hodgey1968 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 6.listopadu 2009 10:58 |
| Windows XP Home nie je plne nabitá | sarah Lou 2 | Operačné systémy Windows | 16 | 12. októbra 2008 09:50 |
| Zvyklý plne boot zachovať reštartovaní | timbo27 | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 8. októbra 2007 11:00 |
| Rekonštruované mojej pamäte 4 GB, ale žiadne zlepšenie | nawtwrong | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 1 októbra 2007 05:07 |
| Už ste povýšený do priehľad? | slipend | Operačné systémy Windows | 7 | 8. august 2007 10:55 |
| Thread Tools | |
| |