![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de son birkaç gün sağlam bina CJ yere kadar taze geçirdim.
Bu nedenle bugün çok kesinti oldu. Sonuç olarak, sunucu yükünü neredeyse olmayan ve mevcut sayfa yükler oldukça hızlı uygulanır. Ayrıca şimdi bir kaç yeni özellik etiketleri, galeri ve kayıp olduğunu, bazı eski gibi eklenmiş oldu böylece son vB sürümünü çalıştıran geri bulunmaktadır. Bir kaç bit kalmadı ama bu yüzden beklemek gerekecektir düzgün gün uyumadım değil. Bu arada ben ve düşüncelerinizi biliyorum herhangi bir eksik / farklı izin lütfen. Teşekkürler. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bana, iyi görünüyor ama etiket ve quickreply kutusunun üzerindeki favori yerleşim şeyler öf bana uzak cehennem annoys. 1 fazla ile tıraş yükleme kere / 2 de ben mutluyum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm iyi bana, yük kere burada harika Dave arıyor. Topluluk fotoğraf ve albümleri - Bu giderek herkes için kullanılacak bir özellik olarak ise, ben "sizin izin Bu sayfaya erişmek için yok" Bana söyler dakikada fark Zaman için içinde biraz iyi uyku hak, bunu ..... gerek
|
| |||
| |||
| Teşekkürler çocuklar, bu kesinlikle çok daha hızlı ve kod W3 değil aksaklık veya askıda bir uyumludur. Mutlu bana Temelde 3 yıl eski sitede karıştırmasını, burada sunucu payını aldı kesinlikle ise, büyük olasılıkla da bozmak ve, ne kadar önemli iyi kod görünüyor gider birkaç $ $ $ kaydetmek olabilir, eğer doğru baktım ben yoksayılır şey ekranda. ancak bu mümkün olmayabilir karbon - Ben hızlı cevap aşağıda onları hareket halinde, bakın göreceksiniz. sjb - fotoğraf albümleri artık tüm kullanıcı için gitmek, onaylamak lütfen iyi olmalıdır. Teşekkürler. Tüm diğerleri - geribildiriminizi bekliyoruz veya herhangi bir hata görmek sadece orada şimdi zaman bir şey koymak istiyorum! |
|
| |||
| |||
| Merhaba Dave Ne zaman açık "Site Spy" Son üç kayıtları bir yazıcı mürekkep azalıyor gibi fainter ve fainter bu normaldir? |
|
| |||
| |||
| Fotoğraf Albümleri çalışma güzel burada Dave ![]() Noktalar thingy Şimdi yapılır mı? Ben Bu forumun başında burada herkes için .. noktaları görünümünde bir bağlantı için kullanılan biliyorum Düzenle: Ayrıca tam olarak şimdi de resimlerinizi görüntüleyebilir miyim
__________________ Gururlu üye ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| Bu normaldir. |
|
| |||
| |||
| Evet, puan sistemi yok, bunun için kullanın. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Ben de, aşağıda, bu arada dışarı daha kabul yapmak. |
|
| |||
| |||
| Forum çok daha iyi görünüyor . Yeni mesajlar ararken, bu, bu çok çekici olduğunu düşünüyorum bağlantıyı altındaki yazının 2 satır gösterir.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Bookmarks |