![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так що я провів останні кілька днів Монолітне будівництво CJ свіжими "з нуля".
Ось чому було так багато простоїв сьогодні. Як наслідок навантаження сервера майже не існує і завантажує сторінку досить швидким. Ми зараз також працює останню версію VB тому кілька нових функцій, які були додані, як мітки, галерея та частина старих, які були втрачені повернулися. Є кілька бітів вліво, але я не спав правильно днів, тому їм доведеться зачекати. У той же час, будь ласка, дайте мені знати ваші думки і якщо щось не вистачає / Different. Спасибо. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виглядає добре для мене, але тьфу тег і закладки розміщення матеріалу вище quickreply поле дратує пекло з мене. Shaved навантаження рази більше 1 / 2, хоча так що я щаслива.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все добре виглядати для мене Дейв, навантаження рази більше тут. У картинах спільноти та альбомів - це буде можливість для кожного використання, я помітив на хвилину вона каже мені: "Ви не маєте доступу до цієї сторінки" Для вас час, щоб отримати заслужене спати, він потрібен .....
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці, це безперечно набагато швидше і в якості коду w3 сумісно це не глюк або повісити. Основне 3 років мені возитися зі старого сайту прийняла це позначається, є сервер, безумовно, щасливі, могли б, імовірно, навіть знизити його і зберегти кілька $ $ $, тільки доводить, як важливі хороші код, то я не звертав уваги, якщо він подивився права на екрані. вуглецю - я буду виглядати в них нижче рухається швидко відповісти, хоча це може виявитися неможливим. SJB - фотоальбоми має бути добре йти тепер для всіх груп користувачів, підтвердіть, будь ласка. Спасибо. Всі інші - Зворотній зв'язок Ласкаво просимо, бачать помилки або просто хочете, щоб покласти щось там зараз саме час! |
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв коли я відкриваю "Сайт Шпигун" останні три елементи отримати тихіше й тихіше, як принтер закінчуються чорнило це нормально? |
|
| |||
| |||
| Фото-галерея працює нормально тут Дейв ![]() Чи є точками Thingy зробити з картиною? Я знаю, що колись вгорі форуму, де ви могли б розглядати пункти для всіх .. Зміна: Можна також переглядати фотографії в повному обсязі вже занадто
__________________ Повноправним членом ASAP & ОБ'ЄДНАНИХ |
|
| |||
| |||
| Це нормально. |
|
| |||
| |||
| Так, система нарахування очок ні, зовсім не потрібно. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Я згоден, хоча, вони краще нижче, в стороні. |
|
| |||
| |||
| Форум виглядає багато краще . Під час пошуку нової посади, вона показує, 2 лінія від посади за посиланням, я думаю, що дуже здорово.
__________________ Hi:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Модернізований в Windows 7, ноутбуки тільки бачити Half мого жорсткого диска?? | hodgey1968 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 6 листопада 2009 10:58 |
| Windows XP Home не повністю завантажений | Сара Лу 2 | Операційні системи Windows | 16 | 12 жовтня 2008 09:50 |
| Wont повному завантаженні тримати перезапуск | timbo27 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 8 жовтня 2007 11:00 |
| Модернізований моєї пам'яті до 4 Гб, але ніяких поліпшень | nawtwrong | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 1 жовтня 2007 05:07 |
| Ви підвищено до Vista? | slipend | Операційні системи Windows | 7 | 8 серпня 2007 10:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |