![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktivita = Body = Ceny soutěže.
Musíme nastavit člen bodový systém, vůdce si můžete prohlédnout zde> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Také na Navbar pod 'Body'. Získáte body za to celý způsob akce na místě od procházení závity na vyslání závity na odkazující nových členů, a to i jen jste přihlášen v různých měřítkách body jsou udělovány na délku vaše příspěvky, i to, kolik pracovních míst a délka pracovní místa lidé, které doporučujete učinit, je to velmi složitý systém, a tam jsou na 100 způsobů, jak si vydělat, já však bude sdělovat jakékoliv další informace tak, aby systém byl gamed. Nejsou k dispozici žádné poplatky za vstup je zdarma a všechno, co musíte udělat, je použít místo, možná poněkud agresivně jako konkurence HOTS nahoru. Nezapomeňte, že existuje mnoho způsobů, jak vydělávat i mnoho způsobů, jak vydělat velké pro některé akce, na vedoucí jsou vždy technicky zachytitelný. Necítí jako vy nemůžete vyhrát, trávit více času než ostatní, a je to zcela možné, bez ohledu na to, jak daleko vpředu jsou, chybí datum zahájení neznamená vás nemůže konkurovat! V posledním kole této soutěže bude zahájen v neděli 5. října ve 12 hodin a vítězové budou vyzvednout v pondělí 10. listopadu ve 12 hodin. UK Time! Body tabulku bude resetováno na výše uvedené datum a čas, všichni členové se vrátit na 0. Ceny pro toto kolo jsou následující: 1. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Zdarma CJ tombola Počet a Donator, pokud ještě nemáte ji. 2. - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator, pokud ještě nemáte ji. 3. - 5 liber / 6EUR € / $ 9USD + Donator, pokud ještě nemáte ji. Money ceny zaplacené pouze PayPal. Fórum pravidla stále platí, žádný spam, bouřlivý var, bezcenní míst atd. Fórum pravidla: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Také můžete jen skóre body v počítačový hardware / software fóra, mimo téma a obce novinky atd., jsou vyloučeny. Nakonec prosím digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Díky a hodně štěstí. Můj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám dotaz jsem myslel, ze jste řekl vy dostanete body za přihlášení, co se stane, pokud (jako já) máte k dispozici na stránkách vás pamatují, že se stále počítá? a pokud máte na stránce vždy otevřít v záložce se počítat, že?
| |||
| |||
| Jen návštěvě již přihlášen nebo skutečně přihlášení počítá stejně. |
|
| |||
| |||
| OK |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skvělej nápad, možná to bude dostat tombola pohybující spolu.
| |||
| |||
| Doufám, že ji dostane ji znovu, je to již delší dobu lol |
|
| |||
| |||
| Tombola zahájena v lednu myslím. |
|
| |||
| |||
| Erm, měl jsem myslel .. Vzhledem k tomu, že jste (Dave) 're nádherný a velmi užitečný správce .. většinu měsíce budete v top 3 ... tak se vám z tohoto systému? Vidět, jak se placení 10liber (kromě uspokojení) není hrozně .. ERM .. užitečné, co dělat!
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Zaměstnanci jsou vyloučeny, my jsme pouze v seznamu jako bych vyloučit nás systému zvyklý nám umožňují vidět skóre tabulce. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaké jsou tyto Cool Body ???????? | truck3r | Společenství Novinky a chat | 1 | 4. července 2009 12:39 |
| Body otázku | ilop12 | Společenství Novinky a chat | 4 | 9. ledna 2009 16:41 |
| Ceny za body - Ohlasy Nutné | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 35 | 4. října 2008 11:46 |
| Thread Nástroje | |
| |