![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δραστηριότητα = Σημεία = Βραβείων Ανταγωνισμού.
Έχουμε setup μέλος σημεία του συστήματος, οι ηγέτες μπορούν να προβληθούν εδώ> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Επίσης σχετικά με την Navbar υπό τον τίτλο «Σημεία». Μπορείτε κερδίζουν σημεία για να γίνει μια ολόκληρη τρόπο στην εφαρμογή μέτρων στο χώρο από την περιήγηση στην απόσπαση μηνυματοσειρές μηνυματοσειρές που αναφέρονται σε νέα μέλη, και μόνο το γεγονός, υλοτομία in. διαφορετικές κλίμακες των σημείων που χορηγούνται για το μήκος των θέσεων σας ακόμη και πόσες θέσεις και το μήκος των θέσεων άτομα να αναφέρεστε, είναι ένα πολύ περίπλοκο σύστημα και υπάρχουν 100 τρόποι για να την κερδίσουμε, όμως δεν θα αποκαλύψει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορίες, προκειμένου να διατηρηθεί το σύστημα από το να gamed. Δεν υπάρχουν τέλη για την εγγραφή είναι δωρεάν και όλα έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα, ενδεχομένως κάπως επιθετικά όπως ανταγωνισμού hots up. Θυμηθείτε, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσουμε και πολλούς τρόπους για να κερδίσει μεγάλο για ορισμένες ενέργειες, οι ηγέτες είναι πάντοτε τεχνικώς catchable. Να μην αισθάνονται σαν εσένα δεν μπορεί να κερδίσει, περνούν περισσότερο χρόνο από τους άλλους και είναι εντελώς ανεξάρτητα από το πόσο δυνατό μέτρο μπροστά τους, λείπει η ημερομηνία εκκίνησης δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ανταγωνίζονται! Ο τελευταίος γύρος του διαγωνισμού θα ξεκινήσει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι και οι νικητές θα διάλεξε την Δευτέρα 10η Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. UK Time! Ο πίνακας θα είναι τα σημεία επαναφοράς για την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, όλα τα μέλη να επιστρέψετε στο 0. Τα βραβεία για αυτό το γύρο είναι οι ακόλουθες: 1ο - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Δωρεάν CJ Raffle Αριθμός Donator καθεστώς και αν δεν έχετε ακόμη αυτό. 2ο - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator καθεστώς, αν δεν έχετε ακόμη αυτό. 3ος - £ 5 / € 6EUR / $ 9USD + Donator καθεστώς, αν δεν έχετε ακόμη αυτό. Τα χρήματα που καταβάλλονται από το PayPal βραβεία μόνο. Φόρουμ κανόνες εξακολουθούν να ισχύουν, δεν spam, bumping, άχρηστη θέσεις κλπ. Φόρουμ κανόνες: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Επίσης μπορείτε μόνο πόντους στον υπολογιστή υλικού / λογισμικού φόρουμ, εκτός θέματος και κοινότητα ειδήσεις κλπ αποκλείονται. Τέλος παρακαλούμε Digg αυτό το νήμα> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Ευχαριστώ και καλή τύχη. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω μια ερώτηση μόλις σκεφτεί, είπατε έχετε για να συνδεθείτε σε σημεία, τι συμβαίνει όταν (όπως εγώ) έχετε το site σας να θυμάστε, ότι εξακολουθεί να κάνει μετράνε; και αν έχετε την τοποθεσία πάντοτε ανοιχτή σε μια καρτέλα κάνει ότι μετράνε;
| |||
| |||
| Απλά επισκεφθείτε ήδη συνδεδεμένος στην πραγματικότητα ή συνδεθείτε μετράει το ίδιο. |
|
| |||
| |||
| εντάξει |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Awesome ιδέα, ίσως αυτό θα έχει την λοταρία που μετακινούνται κατά μήκος.
| |||
| |||
| Ελπίζω ότι αυτό θα γίνεται και πάλι, είναι καιρός lol |
|
| |||
| |||
| Raffle ξεκίνησε τον Ιανουάριο νομίζω. |
|
| |||
| |||
| ΜΣΙ, μόλις είχε μια σκέψη .. Γιατί (Dave) είσαι ένα υπέροχο και πολύ χρήσιμο διαχειριστής .. πλέον μήνες θα πρέπει να βρίσκεται στο επάνω και 3 ... Κι εσύ που εξαιρούνται από το σύστημα; Βλέποντας τον εαυτό σας ως πληρώνουν £ 10 (εκτός από την κρίση) δεν είναι μια τρομερά .. μ .. αξίζει τον κόπο να έρθετε!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Προσωπικό αποκλείονται, είμαστε μόνο στον κατάλογο σαν να έχω αποκλείσει το σύστημα μας συνηθίζει να μας επιτρέψει να δείτε την φιλοξενούμενων πίνακα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι αυτά τα σημεία Ψύχεται ???????? | truck3r | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 4 Ιουλ 2009 12:39 |
| Σημεία ερώτηση | ilop12 | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 9 Ιαν 2009 16:41 |
| Τα βραβεία για τα σημεία - Feedback Needed | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 35 | 4 Οκτ 2008 11:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |