![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aktivnosti = Bodovi = Nagrade natjecanje.
Imamo setup član bodova sustav, lideri mogu biti pregledani ovdje> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Također na Navbara pod 'Točke'. Vi zaraditi bodove radiš cijeli način akcija na stranicama od pregledavanja do threads posting threads se odnose na nove članove, čak i samo s prijavom in različitih mjerila bodova dodjeljuje za dužinu vaše postove ni koliko postove i duljini postova ljudi koje se odnose napraviti, on je vrlo kompleksan sistem i tamo su 100 je načina na koje zaraditi, no neću otkriti bilo kakve daljnje informacije, tako da bi se sustav od gamed. Nema naknade za ulaz je besplatan i sve što morate učiniti je koristiti stranicu, možda nešto kao agresivno natjecanje hots gore. Sjetite se kako postoji mnogo načina na koje možete zaraditi i još mnogo načina na koje možete zaraditi velik za neke aktivnosti, čelnici su uvijek tehnički catchable. Ne osjećam se kao da ne mogu pobijediti, ovdje provesti više vremena od drugih i to je moguće u potpunosti bez obzira na to koliko su oni ispred, nedostaje početni datum ne znači da ne možete natjecati! Najnovija krug ovom natjecanju će započeti u nedjelju, 5. listopad 12 sati, a pobjednici će se preuzima u ponedjeljak 10. 12. studeni podne. UK Vrijeme! Točke stol će biti vratiti na kasniji datum i vrijeme, svi članovi se vrati na 0. Nagrade za ovaj okrugli su sljedeće: 1. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Free CJ Izvlačenje dobitnika nagradne igre Broj i Donator Status ako nemate to. 2. - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator Status ako nemate to. 3. - 5 £ / € 6EUR / $ 9USD + Donator Status ako nemate to. Novac nagrade plaća samo PayPal. Forumi pravila i dalje vrijede, nema spama, bumping, isprazna postove itd. Forum pravila: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Također možete samo rezultat bodova u hardveru računala / software forumi, off topic i zajednice vijesti etc su isključene. Na kraju molimo Digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Hvala i sretno. My System: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Imam pitanje JA pravedan misao, te je rekao da dobijete bodove prijave, što će se dogoditi ako (poput mene) imate site sjetiti vas, da li još uvijek računati? i ako imate site uvijek otvoren na karticu to računati?
|
|||
|
|||
|
Dovoljno je posjetiti već logirani ili se prijavite u tačkama zapravo isti.
|
|
|
|||
|
|||
|
u redu
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Awesome zamisao, možda će to dobiti starež kreće duž.
|
|||
|
|||
|
Nadam se da ga dobije ide opet, to je bio dok lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Starež počela u mjesecu: Jan mislim.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ERM, imao sam samo mislio ..
Zato što (Dave) si divna i vrlo korisna administrator .. većinu mjeseca ćete biti u top 3 ... pa si ti isključeni iz sustava? Kako plaćati sami £ 10 (osim zadovoljstva) nije strašno .. ERM .. isplatila stvar za napraviti!
|
|
|||
|
|||
|
Zaposlenici su isključeni, mi smo tek u popisu kao da sam isključiti sustav navika nam omogućuju nam da vidimo rezultat tablice.
|