![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tevékenységi = pont = Nyeremények Verseny.
Van beállítás tagja pontrendszer, vezetői megtekinthetők itt> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Szintén a Navbar az "A". You earn pontokat csinál egész módon fellépések az oldalt böngészést threads küldeni threads hivatkozva, hogy az új tagok, akkor is csak a naplózás be különböző mértékű pontokat adnak a hossza az üzeneteidet még hány álláshely és hossza posts lakóit utal, hogy ez egy nagyon bonyolult rendszer, és a 100 a módon keresni, én azonban nem hoznak nyilvánosságra olyan további info úgy, hogy a rendszer nem gamed. Nincsenek díjak a belépés ingyenes, és ez mindössze annyit kell tennie, hogy használja a honlapot, esetleg kissé agresszív verseny hots fel. Ne feledje, mert sok módon lehet keresni, és számos módon lehet keresni nagy egyes intézkedések, a vezetők mindig technikailag halászható. Nem érzem, nem tud nyerni, több időt töltenek itt, mint mások, és ez teljesen lehetséges, függetlenül attól, milyen messze előtt vannak, hiányzik a kezdő dátum nem jelenti azt, hogy nem tud versenyezni! A legutóbbi fordulóban a verseny kezdődik október 5. vasárnap 12 óráig, és a győztes lesz válogatott hétfőn november 10. déli 12 óra. UK Time! A ponttáblázatot lesz nullázva a fenti dátum és idő, valamennyi tagja visszamegy 0-ra. Díjak e fordulóban a következők: 1. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Free CJ kisorsol száma és Donator állapot, ha még nincs meg. 2. - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator állapot, ha még nincs meg. 3. - 5 £ / 6EUR € / $ 9USD + Donator állapot, ha még nincs meg. Pénz díjakat fizeti PayPal only. Fórum szabályok továbbra is érvényben maradnak, nem spam, forrás, értéktelen hozzászólások stb Fórum szabályok: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Szintén csak a pontokat a számítógépes hardver / szoftver fórumokon, ki a téma és a közösség hírek stb vannak zárva. Végül kérjük digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Köszönöm, és sok szerencsét. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy kérdésem, csak gondoltam, te mondtad, hogy pontokat bejelentkezni, hogy mi történik, ha (mint én) van az oldalon, hogy emlékszem rád, nem számít, hogy még mindig? és ha a helyszín mindig nyitva egy lapon, hogy nem számít?
| |||
| |||
| Csak látogató már bejelentkezett, illetve a ténylegesen belép számít ugyanaz. |
|
| |||
| |||
| ok |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Király ötlet, talán ez lesz a tombola halad végig.
| |||
| |||
| Remélem nem lesz ez megint megy, ez már egy kicsit lol |
|
| |||
| |||
| Kisorsol kezdődött január gondolom. |
|
| |||
| |||
| Erm, csak még egy gondolat .. Mert (Dave) "újra egy csodálatos és nagyon hasznos rendszergazda .. legtöbb hónap, és máris a top 3 ... te is kizárták a rendszerből? Látván kifizető magad £ 10 (eltekintve az elégedettség) nem olyan rettenetesen .. erm .. hasznos dolog!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Személyzet kizárt, hogy csak a listában, ha kizárnak minket a rendszerben szokás lehetővé teszik, hogy a score táblát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mik ezek a pontok Cool ???????? | truck3r | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 4. július 2009 12:39 |
| Pontszám kérdés | ilop12 | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 9. január 2009 16:41 |
| Elismeréseképp rámutat - Visszajelzés Needed | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 35 | 4. október 2008 11:46 |
| Téma eszközök | |
| |