![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Veiklos = balai = apdovanojimų konkursas.
Mes įdiegimo valstybės taškų sistemą, vadovai gali rasti čia> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Taip pat Navbar pagal "taškus". Jūs gaunate taškus daro visa maniera veiksmus nuo naršymo temas su skelbimu temas į prejudicinį naujus narius vietoje, netgi tik su įėjimu Skirtingos skalės taškai už jūsų žinutes net kiek etatų ir pareigybių ilgis žmonės jums perduoti, kad ji yra labai sudėtinga sistema, ir yra 100's būdų uždirbti, aš vis dėlto neatskleidžia jokios papildomos informacijos taip kad sistema nebūtų gamed. Nėra įrašo mokesčius, jis yra nemokamas ir visiems jums tereikia naudoti svetainėje, galbūt šiek tiek agresyviai, konkurencijos Karštos up. Atminkite, nes yra daug būdų, kaip uždirbti ir daug būdų, kaip uždirbti didelį kai kurių veiksmų, vadovai visada techniškai galima gaudyti. Don't feel like you can't win, daugiau laiko praleisti čia daugiau nei kitos ir tai yra visiškai įmanoma, nepriklausomai nuo to, kaip toli į priekį jie yra, trūksta pradžios data nereiškia, kad jums negali konkuruoti! Ne vėliau kaip šio konkurso turas prasideda sekmadienį 5 spalis 12 valandos ir laimėtojai bus atrinkti lapkritis 10 d., pirmadienį 12 val. UK valanda! Taškų lentelė bus nustatomas pagal pirmiau minėtos datos ir laiko, visi nariai grįžti į 0. Prizai už šios serijos yra šie: 1 d. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 valanda Nemokama CJ loterija skaičius ir Teikėjos statusą, jeigu jūs dar neturite to. 2 - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Teikėjos statusą, jeigu jūs dar neturite to. 3 - £ 5 / € 6EUR / $ + 9USD Teikėjos statusą, jeigu jūs dar neturite to. Premijos mokamos tik PayPal. Forumai taisyklės vis dar taikoma, ne šlamštas, nelygumai, beverčiai žinutes ir tt Forumo taisyklės http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Taip pat jūs galite tik taškus ir kompiuterinės įrangos / programinės įrangos forumus, ne į temą ir bendruomenės naujienos ir tt yra neįtraukiami. Galiausiai Prašome Digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Dėkojame ir linkime sėkmės. Mano sistema: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Turiu klausimą, aš tik maniau, jūs sakėte, gausite taškų prisijungiant, kas atsitiks, jei (kaip man), turite svetainę, galite prisiminti, ar tai vis dar skaičiuoja? ir, jei turite svetainę visada atvira, kad kortelėje nėra įsigijęs?
|
|||
|
|||
|
Tiesiog Lankymūsi jau užsiregistravote arba faktiškai prisijungiant skaičiuoja patį.
|
|
|
|||
|
|||
|
gerai
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Awesome idėją, o gal tai gaus loterija, judančią išilgai.
|
|||
|
|||
|
Tikiuosi, kad tai pasireiškia it going again, it's been o lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Loterija pradėjo sausis manau.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Erm, aš jau pagalvojau ..
Kadangi Jūs (Dave) "pakartotinis puikus ir labai naudingas administratoriaus .. Pačios mėnesių jūs būsite top 3 ... o jūs pašalinti iš sistemos? Matydami, kaip moka save £ 10 (be pasitenkinimo) nėra siaubingai .. erm .. verta, ką reikia padaryti!
|
|
|||
|
|||
|
Darbuotojai yra atmetama, mes tik į sąrašą, jei man nebūtų mūsų sistemos papratimas leidžia mums pamatyti rezultatą lentelės.
|