![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktivitāte = Punkti = balvas konkurss.
Mums ir setup loceklis punktu sistēmu, vadītāji var apskatīt šeit> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Arī par Navbar sadaļā "vietās". Tu nopelnīt punktus veic visa veida darbības vietā no pārlūkošanas pavedieni uz norīkošanu pavedieni atsaucās jaunus dalībniekus, pat tikai pieslēgties sistēmai dažādos mērogos punktu ir piešķirta garumā savas ziņas pat to, cik amatus un garums amatu cilvēki jums atsaukties darīt, tas ir ļoti sarežģīta sistēma un tur ir 100 ir par veidiem, kā nopelnīt, es tomēr nav neizpaust nekādu papildu informācija, lai saglabātu sistēmas tiek gamed. Nav dalības maksas, tas ir bezmaksas, un viss, kas jums jādara, ir izmantot vietā, iespējams nedaudz agresīvi, konkurences karstas preces augšu. Atcerieties, jo ir daudz veidu, kā nopelnīt un daudzi veidi, kā nopelnīt lielu attiecībā uz atsevišķiem pasākumiem, līderi ir vienmēr tehniski catchable. Nejūtas kā tu nevar uzvarēt, pavadīt vairāk laika šeit nekā citi un tas ir pilnīgi iespējams, neatkarīgi no tā, cik tālu priekšā tiem, trūkst sākuma datums nenozīmē, tu nespēj konkurēt! Pēdējā kārtā šī konkurence sāksies svētdien 5 oktobris pulksten 12, un uzvarētāji tiks novāktas no pirmdiena 10 novembris pulksten 12. UK Time! Punkti tabulā būs reset uz iepriekšminēto datumu un laiku, visiem dalībniekiem doties atpakaļ uz 0. Balvas šajā posmā, ir šādi: 1. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Free CJ izlozēt skaits un Donator statusu, ja Jums vēl nav tā. 2. - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator statusu, ja Jums vēl nav tā. 3. - £ 5 / € 6EUR / $ 9USD + Donator statusu, ja Jums vēl nav tā. Naudas balvas, ko maksā PayPal only. Forumi noteikumi joprojām ir piemērojami, no spam, grūdienu, nevērtīgs posts uc Foruma noteikumi: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Arī jūs varat tikai punktus ar datoru aparatūras / programmatūras forumos, off topic un kopienu ziņas utt ir izslēgti. Visbeidzot, lūdzu digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Paldies un veiksmi. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir jautājums, es tikai domāju par, jūs teicāt, iegūt punktus piesakoties, kas notiek, ja (piemēram, man), Jums ir vietā atcerēties, Jums, tas, ka joprojām skaits? un ja jums ir vieta vienmēr ir atvērts cilnes tas, ka count?
| |||
| |||
| Tikai apmeklējot jau pieteicies vai faktiski piesakoties skaita pats. |
|
| |||
| |||
| labi |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laba ideja, varbūt tas iegūs izloze pārvietojas gar.
| |||
| |||
| Ceru, ka tas izpaužas tas notiek atkal, tas ir, kamēr lol |
|
| |||
| |||
| Izlozēt sākās janvāris es domāju. |
|
| |||
| |||
| Erm, man tikko bija doma .. Jo jums (Dave) "atkārtota brīnišķīgi un ļoti noderīgi administrators .. visvairāk mēneši jūs būt top 3 ... Tātad jūs izslēgt no sistēmas? Redzot, kā maksājumu sevi £ 10 (izņemot apmierinātība) nav briesmīgi .. erm .. vērts lieta darīt!
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Darbiniekiem ir izslēgts, mēs esam tikai saraksta, ja es izslēdz mūs sistēma paradis ļauj redzēt rezultātu tabulā. |
![]() |
|
| Bookmarks |