![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Activitate = puncte = Premii de concurenţă.
Avem un membru de configurare sistem de puncte, liderii pot fi vizualizate aici> http://www.computer-juice.com/forums/points.php De asemenea, pe navbar sub "Puncte". Castigi puncte pentru a face un întreg mod de acţiuni pe site-ul de la fire de navigare pentru a postaţi fire cu referire la noi membri, chiar şi numai de logare inch diferite niveluri de puncte sunt acordate pentru o lungime de posturi chiar şi cât de multe posturi şi lungimea de posturi persoanele pe care le face referire, acesta este un sistem foarte complex si sunt de 100 de moduri de a câştiga, eu nu va divulga totuşi orice alte informaţii atât pentru a menţine sistemul de la a fi gamed. Nu exista taxe de intrare, este gratuit şi tot ce trebuie să faceţi este să utilizare a site-ului, eventual, ceva agresiv ca concurenţă hots sus. Aminteste-ti ca exista mai multe moduri de a câştiga şi mai multe moduri de a câştiga de mare pentru unele acţiuni, liderii sunt întotdeauna catchable din punct de vedere tehnic. Nu simt ca nu poti castiga, petrece mai mult timp aici decat altele si este complet posibil, indiferent de cât de departe, în faţa ei sunt, lipsă de data de început nu înseamnă tine nu pot concura! Cele mai recente runde de concurs va începe duminică 5 octombrie la ora 12, iar castigatorii vor fi ales, luni, 10 noiembrie ora 12. Regatul Unit Ora! Punctele de masă va fi readus la data şi ora de mai sus, toţi membrii reveni la 0. Premiile pentru acest tur sunt următoarele: 1 - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 gratuita CJ tombolă Numărul şi Donator de stare, dacă nu au încă o. 2 - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator de stare, dacă nu au încă o. 3a - £ 5 / € 6EUR / $ 9USD + Donator de stare, dacă nu au încă o. Money premii plătite numai de către PayPal. Forumurile reguli se aplică în continuare, nu spam, bumping, valoare de posturi, etc Forum reguli: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html De asemenea, puteţi doar scorul de puncte în computer hardware / software de forumuri, off topic şi comunitate de ştiri etc sunt excluse. În final, vă rugăm să Digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Vă mulţumim şi noroc. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am o întrebare de m-am gândit, mi-ai spus tu a lua puncte pentru logare în, ceea ce se întâmplă dacă (ca mine) ai site-ului pentru a aduc aminte de tine, că nu mai conta? şi, dacă aveţi pe site-ul mereu deschis într-o fila care nu conta?
|
|||
|
|||
|
Doar în vizită deja logat sau efectiv de logare în contează la fel.
|
|
|
|||
|
|||
|
ok
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Awesome idee, poate că aceasta va ajunge la loterie se deplasează împreună.
|
|||
|
|||
|
Sper sa se merge din nou, a fost un timp lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Tombolă a inceput in ianuarie cred.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hm, am avut o crezut ..
Pentru ca tu (Dave) e un minunat şi de foarte mare ajutor administrator .. cele mai multe luni, veţi fi în top 3 ... Si tu excluse din sistem? Cum platesc singuri £ 10 (în afară de satisfacţia) nu este un teribil .. erm .. valoros lucru de făcut!!
|
|
|||
|
|||
|
Personal sunt excluse, suntem doar în listă, ca şi când ne-am exclude sistemul obiceiul ne permit să vezi scorul de masă.
|