![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktivita = Body = Ceny súťaže.
Musíme nastaviť člen bodový systém, vodcu si môžete pozrieť tu> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Tiež na Navbar pod 'Body'. Získate body za to celý spôsob akcie na mieste od prehliadania závity na vyslanie závity na odkazujúce nových členov, a to aj len ste prihlásený v rôznych úrovniach body sú udeľované na dĺžku vaše príspevky, aj to, koľko pracovných miest a dĺžka pracovné miesta ľudia, ktoré doporučujete urobiť, je to veľmi zložitý systém, a tam sú na 100 spôsobov, ako si zarobiť, já však bude oznamovať akékoľvek ďalšie informácie tak, aby systém bol gamed. Nie sú k dispozícii žiadne poplatky za vstup je zadarmo a všetko, čo musíte urobiť, je použiť miesto, možno trochu agresívne ako konkurencia HOTS hore. Nezabudnite, že existuje mnoho spôsobov, ako zarábať i mnoho spôsobov, ako zarobiť veľké pre niektoré akcie, na vedúcich sú vždy technicky zachytitelný. Necítia ako vy nemôžete vyhrať, tráviť viac času ako ostatné, a je to celkom možné, bez ohľadu na to, ako ďaleko vpredu sú, chýba dátum začatia neznamená vás nemôže konkurovať! V poslednom kole tejto súťaže sa začne v nedeľu 5. októbra v 12 hodín a víťazi budú vyzvednout v pondelok 10. novembra v 12 hodín. UK Time! Body tabuľku bude resetovať na vyššie uvedené dátum a čas, všetci členovia sa vrátiť na 0. Ceny pre toto kolo sú nasledujúce: 1. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Bezplatne CJ tombola Počet a donatori, ak ešte nemáte ju. 2. - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + donatori, ak ešte nemáte ju. 3. - 5 libier / 6euro € / $ 9USD + donatori, ak ešte nemáte ju. Money ceny zaplatenej len PayPal. Fórum pravidlá stále platia, žiadny spam, búrlivý var, bezcenný miest atď Fórum pravidlá: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Tiež môžete len skóre body v počítačový hardware / software fóra, mimo tému a obce novinky atď, sú vylúčené. Nakoniec prosím digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Vďaka a veľa šťastia. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám dotaz som myslel, ze ste povedal vy dostanete body za prihlásení, čo sa stane, ak (ako ja) máte k dispozícii na stránkach vás pamätajú, že sa ešte stále počíta? a ak máte na stránke vždy otvoriť v záložke sa počítať, že?
| |||
| |||
| Len návšteve už prihlásený alebo skutočne prihlásení počíta rovnako. |
|
| |||
| |||
| OK |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skvělej nápad, možno to bude dostať tombola pohybujú spolu.
| |||
| |||
| Dúfam, že ju dostane ju znova, je to už dlhšiu dobu lol |
|
| |||
| |||
| Tombola začala v januári myslím. |
|
| |||
| |||
| Erm, mal som myslel .. Vzhľadom k tomu, že ste (Dave) 're nádherný a veľmi užitočný správcu .. väčšinu mesiaca budete v top 3 ... tak sa vám z tohto systému? Vidieť, ako sa plateniu 10liber (okrem uspokojenie) nie je hrozně .. ERM .. užitočné, čo robiť!
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Zamestnanci sú vylúčené, my sme len v zozname ako bych vylúčiť nás systému zvyknutý nám umožňujú vidieť skóre tabuľke. |