![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Etkinlik = Puan = Başarı Ödülleri Yarışması.
, Liderlerin burada görülebilir Biz kurulum üye puan sistemi var> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Ayrıca Navbar üzerindeki altında Puanlar. Yeni üyeler için tavsiye Threads gönderme için Threads gözatarken sitede eylemlerin bir şekilde yapmak için, hatta sadece puan Farklı ölçekler inç giriş yazılarınızın hatta kaç mesaj ve mesajın uzunluğu uzunluğu için verilir puan kazanabilirsiniz Yaptığınız bakın insanlar, çok fazla karışık bir sistem ve bu 100 kazanma yollarını's, ben ancak bu kadar gelen sistemi korumak için daha fazla bilgi açığa vurmak not gamed olmak. , Ve ücretsizdir Bu giriş için herhangi bir ücret tüm yapmanız gereken rekabet hots olarak sitesi, belki biraz agresif kadar kullanmaktır. Ve büyük bazı işlemler için kazanmak için pek çok yöntem kazanmak için burada birçok yolu Unutmayın, liderlerin her zaman teknik catchable vardır. Senin gibi kazanmak için, don't feel kez daha burada dışındaki harcama ve tamamen bağımsız olarak ne kadar önde olursa olsun, başlangıç tarihini eksik bir rekabet edemez anlamına gelmez mümkündür! Bu rekabetin son turu Pazar 5 Ekim 12 öğle ve Kazananlar Pazartesi 10 Kasım 12 noon üzerine aldı olacaktır üzerinde başlar. İngiltere Timne! Bu noktalar tablo yukarıda tarih ve zaman sıfırlamak olacak, tüm üyeler geri 0 gidin. Ödüller bu tur olarak aşağıdadır: 1. - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 Ücretsiz CJ çekiliş sayısı ve Donator durumu eğer henüz yok. 2. - £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + Donator durumu eğer henüz yok. 3. - £ 5 / € 6EUR / $ 9USD + Donator durumu eğer henüz yok. Para ödülleri PayPal tarafından ödenir. Forum kuralları hala, değersiz mesajlar çarpmanız vb hiç spam geçerli Forum kuralları: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Bilgisayar donanım olarak da bir tek skor noktaları / yazılım Forumlar, konu ve toplum haber vb kapalı dışındadır. Son olarak bu iplik Digg lütfen> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Teşekkürler ve iyi şanslar. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yani, eğer (benim gibi) sizi hatırlamak site size giriş için ne olur, puan alıyorsunuz hala sayısı belirtti Sadece düşündüm bir soru var? ve eğer bir sekme, siteye her zaman açık olduğunu sayı nedir?
| |||
| |||
| Sadece zaten veya giriş aslında giriş Ziyaret aynı sayar. |
|
| |||
| |||
| tamam |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Harika bir fikir, belki bu çekiliş birlikte hareket olacaktır.
| |||
| |||
| Umarım bu tekrar, bir süre lol's been gidiyor alır |
|
| |||
| |||
| Çekiliş Ocak olarak sanırım başladı. |
|
| |||
| |||
| Hımm, ben sadece .. bir düşünce vardı Çünkü (Dave) '.. ve çok yararlı harika yönetici yeniden size en çok 3 ay olacak ... böylece sistem dýţlandý? Memnuniyet (dışında) kendinizi 10 £ ödeyerek olarak görerek bir çok .. değildir ERM .. yapmaya değer bir şey!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Olarak eğer bize puan tablosu görmek için izin sistemi alışkanlık dışlamak Çalışanlar, sadece listede yer almaktadır dışındadır. |
![]() |
|
| Bookmarks |