![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Окуляри діяльності = = премій конкурсу.
У нас є установка системи членом пунктів, лідерів можна ознайомитися тут> http://www.computer-juice.com/forums/points.php Також на панелі навігації в розділі 'пікселів. Ви заробляєте окуляри для виконання цілого способу дій на ділянці від перегляду теми для проведення потоки вигляді нових членів, навіть просто входом різних масштабах Очки нараховуються по довжині вашої посади навіть, скільки посад і посад, довжина людей ви посилаєтеся зробити, це дуже складна система і є's 100 способів заробити, я не буду розголошувати Однак будь-які подальші інформації так тримати систему від gamed. Есть не треба платити за в'їзд, це безкоштовно і все, що вам потрібно зробити, це використовувати сайт, можливо, дещо агресивно, як конкуренція Hots вгору. Пам'ятаєте, як існує багато способів заробити і багато способів заробити великі деякі дії, лідери завжди технічно catchable. Чи не здається, що ви не можете виграти, витрачають більше часу тут, ніж інші, і це цілком можливо незалежно від того, наскільки далеко попереду на них, відсутня дата початку не означає, що ви не можете конкурувати! Останній раунд цих змагань почнеться в неділю, 5 октября 12 годин, і переможці будуть взяв на понеділок 10 ноября 12 год. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ Час! Пункти таблиці будуть скинуті на вищевказану дату і час, всі члени повернутися назад на 0. Призи для цього раунду є наступні: 1 - £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 безкоштовно CJ Лотерея кількість і статус дарувальника, якщо ви ще не мають його. 2 - £ 10 / € 12EUR / $ + 18USD статус дарувальника, якщо ви ще не мають його. 3 - £ 5 / € 6EUR / $ + 9USD статус дарувальника, якщо ви ще не мають його. Грошові призи оплачується тільки PayPal. Правила форуму як і раніше, застосовуються, не спам, натикаючись, нікчемні посади т.д. Правила форуму: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html Виключаються Також Ви можете тільки набрати очки в комп'ютерному апаратно-програмні форуми, не по темі і т.д. співтовариство Новини. Нарешті, будь ласка Digg цієї теми> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Спасибо и удачи. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене питання, я просто подумав, ви говорили, що отримати окуляри для входу в систему, що станеться, якщо (як я), ви маєте свій сайт, щоб ви пам'ятаєте, що робить ще розраховувати? і якщо у вас є сайт завжди відкриті на вкладці це вважати?
| |||
| |||
| Прибульці в Америці вже ввійшли в систему або дійсно розраховує ввійти в те ж саме. |
|
| |||
| |||
| добре |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Awesome ідеєю, може бути, це буде отримати лотерея рух вперед.
| |||
| |||
| Сподіваюся, що він отримує це відбувається знову, це було якийсь час LOL |
|
| |||
| |||
| Лотерея початку січня я думаю. |
|
| |||
| |||
| Ерм, я тільки що думали .. Тому що ви (Dave) 'Re прекрасний і дуже корисна адміністратору .. Найбільш місяця ви будете перебувати у верхньому 3 ... Так ви виключені з системи? Бачачи, як сплачує сам £ 10 (за винятком задоволення) не страшно .. ERM .. сенсі, що потрібно зробити!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Персонал виключаються, ми тільки в списку, як ніби я виключити нас звичай система дозволяє нам побачити таблицю кращих. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що це Cool Окуляри ???????? | truck3r | Community News & чат | 1 | 4 липня 2009 12:39 |
| Окуляри питання | ilop12 | Community News & чат | 4 | 9 січня 2009 16:41 |
| Призи для Points - Зворотній зв'язок Необхідне | Hybr! D | Community News & чат | 35 | 4 жовтня 2008 11:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |