![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм мислене на движение на конкурс за вас много по линии за спечелване на Windows Vista.
| |||
| |||
| Член писане звучи добре, изкуство от всякакъв вид биха могли да работят също. Шаблонът изглежда добро и заглавната също бихте могли да имат приложение в конкурса за заглавието ... Друго нещо, може да се банери на форума за входящи връзки. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| Цитат:
1) В fisrt безплатно да получи определена сума iTraders, или може би дори и публикации. 2) Може да препращане на конкуренцията, и лицето, за да получите най-много в определен период от време (трябва да са активни Приток) победи. 3) Може да се направи webdesigning конкуренция, или форум skining конкуренция. Както направи кожата за този форум, както и най-добрият човек печели. |
|
| |||
| |||
| Бих препоръчваме начална статия писмено конкурс за повишаване на качеството на публикациите тук в Компютърът форум. А за публикуване на конкуренцията ще бъде голяма, въпреки че тя може да ви насочим малко прекалено много спам. Не бих се препоръча точно като референции конкурса иначе хората ще започнат да се отнасят членове, които не правят никакви публикации. И какво е това? |
|
| |||
| |||
| Да, мисля, че статията писмено comp.will се страхотна идея или банер competetion също звучи добре ........... |