![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sam misli na kojem je pokrenut natječaj za koju zemljiąte duž linije dobitnu Windows Vista.
| |||
| |||
| Članak pisanja zvuči dobro, umjetnosti bilo koje vrste mogao funkcionirati previše. Predložak izgleda dobro i zaglavlju previše, mogli imati koristi natječaj za zaglavlje ... Druge stvari mogu biti bannera na forum za ulazni linkovi. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
1) fisrt član dobiti određenu količinu iTraders, ili možda čak i postova. 2) Možda to upućivanu konkurenciju, a osoba koja se najviše na određeno vrijeme (mora biti aktivna Referali) pobjeđuje. 3) Možete napraviti webdesigning natjecanja, ili forum skining natjecanja. Kao i stvaranje skin za ovaj forum, i najbolja osoba pobjeđuje. |
|
| |||
| |||
| Ja bih preporučio počevši članak pisanja contest podizanje kvalitete posts ovdje za kompjuter Forum. A posting konkurencija će biti velika, iako bi to moglo vas malo previše spama. Ne bih točno preporučiti što upućivanu contest inače će ljudi početi upućivanjem članova, koji ne čine postove. A što je to koristite? |
|
| |||
| |||
| Da, mislim da je članak pisanja comp.will biti velik ideja ili banner competetion također zvuči lijepo ........... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Natjecanje Povrat | Boojie | Community News & Chat | 5 | 28 kolovoz 2009 09:43 |
| Nove Ideje za natjecanje? | CannonBallGuy | Community News & Chat | 11 | 18. prosinac 2007 15:10 |
| Thread Tools | |
| |