![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju vadīšanas konkursa jums daudz kopā ar uzvarētāju windows vista līnijām.
| |||
| |||
| Pants rakstot izklausās labi, art jebkura veida varētu strādāt too. Veidne izskatās labi un galveni arī jums varētu izmantot konkursu galveni ... Otra lieta varētu reklamēt forumu ienākošajiem saites. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Quote:
1) fisrt loceklis iegūt noteiktu daudzumu iTraders, vai varbūt pat amatus. 2) Varbūt do nodošanu konkurenci, un personai iegūt visvairāk ir zināma laika (jādarbojas Referals) saņem. 3) Jūs varētu darīt webdesigning konkurenci, vai forums skining konkurenci. , Piemēram, padarot ādu šajā forumā, un labākais persona uzvar. |
|
| |||
| |||
| Es ieteiktu sākt rakstu rakstīšanas konkursā, paaugstināt kvalitāti posts here at Computer forumā. Sludinājuma konkurence būtu lieliski, lai gan tas varētu tieši jūs pārāk daudz surogātpasta. Es nebūtu tieši ieteikt, kam nodots konkurss citādi cilvēki sāks atsaucoties locekļus, ka nav nekādas vietas. Un ko izmanto, ka? |
|
| |||
| |||
| Jā, es domāju, ka raksts rakstīšanas comp.will ir lieliska ideja vai banner competetion arī izklausās jauki ........... |
![]() |
|
| Bookmarks |