![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm thinking of uruchomiony konkurs dla Ciebie wiele wzdłuż linii wygranej Windows Vista.
| |||
| |||
| Artykuł piśmie brzmi dobrze, każdy rodzaj sztuki może pracować też. Szablon wygląda dobrze i zbyt nagłówka, można używać w konkursie na nagłówek ... Inne rzeczy może być banery na forum linków. Sandra:). |
|
| |||
| |||
| Cytat:
1) W fisrt członka otrzymać pewną ilość iTraders, lub może nawet stanowisk. 2) Być może to skierowanie konkurencji, a także osoby, aby otrzymać najbardziej pewien czas (musi być aktywny odsyłające) wygrywa. 3) Można zrobić webdesigning konkurencji, lub forum skining konkurencji. Podobnie jak złożenie skórą na tym forum, a najlepiej osoba wygrywa. |
|
| |||
| |||
| Ja polecam rozpoczęcia konkursu pisania artykułu w celu podniesienia jakości stanowisk tutaj przy komputerze forum. Oddelegowania konkurencji byłyby ogromne, choć może wam trochę za dużo spamu. Nie chciałbym polecić dokładnie o skierowanie konkursu inaczej ludzie zaczną powołując członków, że nie podejmujemy żadnych stanowisk. A co używać to jest? |
|
| |||
| |||
| Tak, myślę, że artykuł piśmie comp.will być świetny pomysł lub baner competetion także dźwięki miłe ........... |
![]() |
|
| Zakładki |