![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сем мисли на којем је покренут конкурс за коју земљии дуж линије добитна Уиндоус Виста.
| |||
| |||
| Члан писања звучи добро, уметности било које врсте могао посао превише. Шаблон изгледа добро и заглављу превише, могли да имају користи конкурс за заглавље ... Друге ствари могу бити баннера на форум за улазни линкови. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| Куоте:
1) фисрт члан добити одређену количину иТрадерс, или можда чак и постова. 2) Можда то упућивану конкуренцију, а особа која се највише на одређено време (мора бити активна Известаји) побеђује. 3) Можете направити уебдесигнинг такмичења, или форум скининг такмичења. Као и стварање скин за овај форум, и најбоља особа побеђује. |
|
| |||
| |||
| Ја бих препоручио почевши члан писања цонтест подизање квалитета постс овде за компјутер Форум. А постинг конкуренција ће бити велика, иако би то могло да вас мало превише спам. Не бих тачно препоручити шта упућивану цонтест иначе ће људи почети упућивањем чланова, који не чине постове. А шта је то користите? |
|
| |||
| |||
| Да, мислим да је члан писања цомп.уилл бити велик идеја или баннер цомпететион такође звучи лепо ........... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Такмичење за поврат | Боојие | Цоммуниты Неус & Цхат | 5 | 28. Авг 2009 09:43 |
| Нове Идеје за такмичење? | ЦаннонБаллГуы | Цоммуниты Неус & Цхат | 11 | 18 децембар 2007 15:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |