![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çok Windows Vista kazanan ve birlikte sizin için bir yarışma çalışan düşündüklerim.
| |||
| |||
| Makale yazarken, çok iyi iş herhangi bir tür sanat geliyor. Ve başlık çok iyi görünse de, bir başlık için yarışma kullanmak olabilir ... şablonu Gelen bağlantılar için forumun afiş olabilir Diğer bir şey. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
1) fisrt üye bile mesajlar iTraders belirli bir miktar veya belki elde edebilirsiniz. 2) Belki ve belirli bir süre içinde en iyi için kişi (etkin olmalıdır BAŞVURULAR) bir tavsiye rekabet yapmak kazanır. 3) veya forumun skining rekabet webdesigning rekabet yapabilir. Bu forumun bir cilt yapmak ve en iyi kişi kazanç gibi. |
|
| |||
| |||
| Ben bir yazı burada Bilgisayar Forumu'nda kalitesini yükseltmek için yarışma mesaj yazma başlamak tavsiye ediyoruz. Her ne kadar küçük bir çok istenmeyen posta doğrudan bir mesaj rekabeti çok iyi olurdu. Tam olarak başka insanlara herhangi bir mesaj yapmazlar üyeleri yönlendirme başlar bir tavsiye yarışma kalmadan tavsiye etmem. Peki kullanmak o? |
|
| |||
| |||
| Evet, yazı da güzel ........... ses harika bir fikir ya da bir afiş competetion olmak comp.will yazarken düşünüyorum |