![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю про конкуренцію працює для вас багато що вздовж лінії Winning Windows Vista.
| |||
| |||
| Написання статей звучить добре, мистецтво будь-якого типу може працювати теж. Шаблон виглядає добре і заголовок теж, ви могли б використати конкурс для заголовка ... Інша річ може бути банерів форум для вхідного зв'язку. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| Цитата:
1) Fisrt член щоб отримати певну кількість iTraders, або навіть посади. 2) Може бути, зробити передачу конкуренції, і людина, щоб отримати найбільш певний час (повинен бути активним рефералів) перемог. 3) Ви можете зробити webdesigning конкуренції, або форум skining конкуренції. Як зробити шкіру для цього форуму, і перемагає людина. |
|
| |||
| |||
| Я рекомендував би стати відправною письмовому конкурсі з метою підвищення якості повідомлень тут, в комп'ютерній форуму. Проведення конкуренція буде великий, хоча він може направити вас дуже багато спаму. Я б не рекомендував маючи напрямок конкурсу інакше люди почнуть увазі членів, які не роблять будь-які посади. А що з того? |
|
| |||
| |||
| Так, я думаю, стаття Дати comp.will бути гарною ідеєю, або банер competetion також звуки Nice ........... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Конкурс повернення | Boojie | Community News & чат | 5 | 28 серпня 2009 09:43 |
| Ідея Новий конкурс? | CannonBallGuy | Community News & чат | 11 | 18 грудня 2007 15:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |