![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NAUJAS KONKURSAS Over Here! >>> http://www.computer-juice.com/forums...-1000-a-12099/
Mes išvilioti naują EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E Graphics Card verta £ 200GBP / € 280EUR / $ 400usd. Konkurencija yra ir loterija forma, bilietai £ 4GBP / € 5.5EUR / $ 8USD už bilietą. Turime parduoti 50 bilietai už šį darbą, tai gali užtrukti kelias savaites parduoti juos visus ir jei tu išsigąsti galite grąžinti bet kuriuo metu. Bet kuriuo atveju mes norėtume jums patarti stick it out kaip kenkti 50:1 yra neblogai akcijų kainos ir vertės prizas. Įrašas yra paprastas, Jums tereikia sumokėti per Paremti forma naudojant pay pal. Tada naudokite Susisiekite su mumis puslapis pranešti mums apie jūsų pasirinktą loterija bilietų nėra (s) tie rasti žemiau. Kaip gražintis, visi dalyviai gaus paaukštintas Donator statusą, kuris privilioja daug Forumas Ypatumai kaip Čia aprašyti, Verta £ 5GBP / € 7EUR / $ 10USD. Tokiu būdu, net jei ne laimėti dar ką nors iš patekti. Darbuotojai negali atvykti, sorry. Dėkojame ir linkime sėkmės! ![]() 1 - serverguy 2 - CannonBallGuy 3 - ComputerGuy 4 - Gazmondo 5 - cyberspacegenie 6 - Kaz333 7 - TheMoominator 8 - Emrys88 9 - Kaz333 10 - mickwithastick 11 - MJM 12 - HistoryGirl 13 - Emrys88 14 - TheMoominator 15 - JennyR 16 - Spencer2004 17 - cew27 18 - ydontya 19 - slipend 20 - Spencer2004 21 - Emrys88 22 - CannonBallGuy 23 - McBee 24 - HistoryGirl 25 - cew27 26 - MJM 27 - TheMoominator 28 - frankiewong2000 29 - Emrys88 30 - Jack06 31 - Gazmondo 32 - McBee 33 - McBee 34 - ydontya 35 - cyberspacegenie 36 - Emrys88 37 - ydontya 38 - Cambiker 39 - Nemiga 40 - McBee 41 - starfoxy 42 - Paktopia 43 - Krlll 44 - TheMoominator 45 - Gazmondo 46 - Spencer2004 47 - Gazmondo 48 - HistoryGirl 49 - MJM 50 - CannonBallGuy Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ar jums reikia šio lošimo licencija? |
|
| |||
| |||
| Ooo grafikos plokštę. Hmmm, manau, gali nusipirkti tris bilietus mėnesio pabaigoje. |
|
| |||
| |||
| Jėzus Mike, thats bendruomenės dvasią mate. Bet kokiu atveju, ne mes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galiu sumokėti per PayPal, jei taip man atsiųsti adresu
| |||
| |||
| Taip, galite sumokėti per PayPal, prašome naudoti mūsų Paremti puslapį: http://www.thecomputerforums.co.uk/billspaypal.php |
|
| |||
| |||
| nuoroda didnt darbą .... Ar galėtumėte man pm adresas |
|
| |||
| |||
| Nuoroda veikia puikiai. Prašome sekite instrukcijas, pirmiau, yra priežastis, dėl procedūros. |
|
| |||
| |||
| Nuoroda turite naudoti įvesti PayPal sistema yra neteisingai suformatuotas elemento suma. neveikia man |
|
| |||
| |||
| Citata:
As per pirmiau reikia keisti sumą, kurią norite paaukoti dėl bilieto (8 USD) kaina instuctions. |