![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| НОВИ КОНКУРС ЈЕ ОВДЕ! >>> хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-1000-а-12099/
Ми смо поклањају нови ЕВГА 8800ГТ ССЦ 512МБ ПЦИ-Е графички картица вреди 200ГБП £ / € 280ЕУР / $ 400УСД. Конкурс је у облику лутрија, карте су 4ГБП £ / € 5.5ЕУР / $ 8УСД по карте. Ми треба да продају 50 карата за овај рад, можда ће бити потребно неколико недеља да се прода све и ако добијете хладно ногама можете добити надокнаду у било ком тренутку. У сваком случају желимо вам саветујемо да га држимо се као шанси од 50:1 нису лоше за учешће трошкова и награду вредност. Унос је једноставан, све што морате да урадите је уплатити путем облику донација Плати помоћу пајдаш. Тада користите контактирајте нас страницу дајте нам до знања да сте изабрали стареж мапу не (с) фром оне доступне у наставку. Као мотка, све придошлим ће добити унапређени до статуса донатора коју добија много форума додацима као описан овдеУ износу од £ 5ГБП / 7ЕУР € / $ 10УСД. На тај начин чак и ако не победе још увек добијемо нешто од уласка. Особље не може ући, извините. Хвала и сретно! ![]() 1 - сервергуы 2 - ЦаннонБаллГуы 3 - ЦомпутерГуы 4 - Газмондо 5 - цыберспацегение 6 - Каз333 7 - ТхеМооминатор 8 - Емрыс88 9 - Каз333 10 - мицкуитхастицк 11 - МЈМ 12 - ХисторыГирл 13 - Емрыс88 14 - ТхеМооминатор 15 - ЈенныР 16 - Спенцер2004 17 - цеу27 18 - ыдонтыа 19 - слипенд 20 - Спенцер2004 21 - Емрыс88 22 - ЦаннонБаллГуы 23 - МцБее 24 - ХисторыГирл 25 - цеу27 26 - МЈМ 27 - ТхеМооминатор 28 - франкиеуонг2000 29 - Емрыс88 30 - Јацк06 31 - Газмондо 32 - МцБее 33 - МцБее 34 - ыдонтыа 35 - цыберспацегение 36 - Емрыс88 37 - ыдонтыа 38 - Цамбикер 39 - Несаница 40 - МцБее 41 - старфоксы 42 - Пактопиа 43 - Крллл 44 - ТхеМооминатор 45 - Газмондо 46 - Спенцер2004 47 - Газмондо 48 - ХисторыГирл 49 - МЈМ 50 - ЦаннонБаллГуы Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Да ли треба коцкање лиценцу за ово? |
|
| |||
| |||
| Ооо графичку картицу. Хммм, мислим да сам три карте могу купити до краја месеца. |
|
| |||
| |||
| Исус Мајк, тај дух заједнице другарица. Али, ипак, не не. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могу ли да плати путем ПаыПал-а ако је тако да ми пошаљете адресу
| |||
| |||
| Да можете платити путем Паыпал, молимо вас да користите нашу страницу за донацију: хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/биллспаыпал.пхп |
|
| |||
| |||
| линк диднт рад .... може ли ми часова адресу |
|
| |||
| |||
| Линк ради добро. Молимо Вас да следите упутства горе, постоји процедура за разлог. |
|
| |||
| |||
| Веза коју сте искористили за улазак ПаыПал-а систем садржи погрешно форматирана ставке износ. не ради за мене |
|
| |||
| |||
| Куоте:
По инстуцтионс изнад морате да промените количину коју желите да донирате на цену карте ($ 8 долара). |