![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| НОВИЙ КОНКУРС OVER HERE! >>> http://www.computer-juice.com/forums...-1000-a-12099/
Ми безкоштовно віддаємо новий EVGA 8800GT SSC 512MB PCI-E відеокарта вартістю £ 200GBP / € 280EUR / $ 400usd. Конкурс у формі лотереї, квитки 4GBP £ / € 5.5EUR / $ 8USD за квиток. Нам потрібно продати 50 квитків на цю роботу, це може зайняти декілька тижнів, щоб продати їх все, і якщо ви отримаєте холодно ніг ви можете отримати гроші назад в будь-який момент. У будь-якому разі ми радимо Вам дотримуватися його, що ймовірність 50:1, не погано для витрат ставку і премію значення. Вступу простий, все що вам потрібно зробити, це оплата через пожертвування форму використання плати PAL. Потім за допомогою Контакт сторінку щоб повідомити нам ваш вибрали не лотерейний квиток (и) від тих, які доступні нижче. Як підбадьоритися, всі учасники отримають дарувальник підвищено до статусу, який отримує вам безліч додатків як форум описані тут, Вартістю £ 5GBP / € 7EUR / $ 10USD. Таким чином, навіть якщо ви не виграєте ви все одно отримаєте щось вводити. Персонал не може увійти, вибачте. Спасибо и удачи! ![]() 1 - serverguy 2 - CannonBallGuy 3 - ComputerGuy 4 - Gazmondo 5 - cyberspacegenie 6 - Kaz333 7 - TheMoominator 8 - Emrys88 9 - Kaz333 10 - mickwithastick 11 - MJM 12 - HistoryGirl 13 - Emrys88 14 - TheMoominator 15 - JennyR 16 - Spencer2004 17 - cew27 18 - ydontya 19 - slipend 20 - Spencer2004 21 - Emrys88 22 - CannonBallGuy 23 - Макбі 24 - HistoryGirl 25 - cew27 26 - MJM 27 - TheMoominator 28 - frankiewong2000 29 - Emrys88 30 - Jack06 31 - Gazmondo 32 - Макбі 33 - Макбі 34 - ydontya 35 - cyberspacegenie 36 - Emrys88 37 - ydontya 38 - Cambiker 39 - Insomnia 40 - Макбі 41 - starfoxy 42 - Paktopia 43 - Krlll 44 - TheMoominator 45 - Gazmondo 46 - Spencer2004 47 - Gazmondo 48 - HistoryGirl 49 - MJM 50 - CannonBallGuy Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Вам потрібна гральна ліцензія на це? |
|
| |||
| |||
| OOO A відеокарти. Хм, я думаю, я міг би купити три квитки на кінець місяця. |
|
| |||
| |||
| Ісус Майка, Thats Мати спільнотою духу. Але в будь-якому випадку, ні у нас немає. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| я можу оплатити через PayPal, якщо так відправити мені адресу
| |||
| |||
| Так, ви можете оплатити через PayPal, будь ласка, використовуйте наші пожертвування сторінці: http://www.thecomputerforums.co.uk/billspaypal.php |
|
| |||
| |||
| робота Didn't посилання .... м. Не могли б ви мені адресу |
|
| |||
| |||
| Лінк працює. Будь ласка, дотримуйтесь інструкцій, наведених вище, існує процедура для причини. |
|
| |||
| |||
| Посилання ви використовували для входу в системі PayPal містить неправильний формат пункту сума. Не працює для мене |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Відповідно до instuctions вище вам необхідно змінити суму, яку ви хочете пожертвувати у вартість квитка ($ 8 доларів США). |