![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως, αλλά έχουμε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα από ό, τι κάναμε, κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει ένα ή δύο μήνες.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκεφτείτε μόνο παιδιά, θα πρέπει να κερδίσει το πρώτο βραβείο ..... 8800GT και ένα νέο PSU. Ή ένα νέο PSU, νέα 2 x 500GB HDD, συν ένα νέο cpu. Ή περίπου 1500 DVD-R της
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να αγοράσω ένα εισιτήριο, μόνο και μόνο για να διευκρινίσει, αν κερδίσει, θα αποφασίσει σχετικά με το στοιχείο (-ες); και μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα στο βαθμό που το υλικό του υπολογιστή;
| |||
| |||
| Όλα τα στοιχεία θα προέρχονται από το ίδιο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (μάλλον ebuyer) ανεξάρτητα από την τοποθεσία νικητές. Θα εξακολουθήσει να είναι η απόσπαση στοιχείων για τους νικητές, όπως συνήθως. Ναι, μπορείτε να διαλέξετε ό, τι θέλετε. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όσο πιο γρήγορα θα πουλήσουν τα εισιτήρια όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κερδίσετε. |
|
| |||
| |||
| Υπόσχομαι να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλύτερο βίντεο αυτή τη φορά. ![]() Θα χρησιμοποιήσετε σωστά κομμένα χαρτιά ![]()
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok mate, μην ανησυχείτε. Alex, κάντε μου τη χάρη και πάρτε 46 hehe. Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| r πόσο τα εισιτήρια;
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανταγωνισμός Επιστροφή | Boojie | Κοινότητας Νέα & Chat | 5 | 28 Αυγούστου 2009 09:43 |
| Ανταγωνισμός Ιδέες; | Hybr! Δ | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 7 Αυγ 2007 11:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |