![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, de sokkal több tevékenység, mint amit tett, valószínűleg a jövőben is megtesznek egy-két hónapig.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gondoljunk csak bele, srácok, ha megnyered az első díjat ..... 8800GT és egy új psu. Vagy egy új psu, új 500GB HDD x 2 plusz egy új CPU. Kb 1500 DVD-R's
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán veszek jegyet, csak azért, hogy tisztázza, ha mi nyerünk, akkor dönt az elem (ek)? és lehet bármelyik online tárolja, amíg a számítógép hardver?
| |||
| |||
| Minden elem lesz érkező azonos online store (valószínűleg ebuyer), függetlenül a győztes helyre. Mi továbbra is a kiküldő tételeket a nyertesek a megszokott módon. Persze, jöhet minden, amit szeret. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a bejegyzést! |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Minél hamarabb értékesíteni a jegyeket, az előbb talán nyerni. |
|
| |||
| |||
| Ígérem, hogy egy sokkal jobb video ez idő kb. ![]() Majd használja megfelelő darabokra vágott papír ![]()
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok haver, nem probléma. Alex, akkor nekem egy szívességet, és válasszon 46 hehe. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mennyit r a jegyeket?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Verseny visszatérítés | Boojie | Közösségi Hírek & Chat | 5 | Augusztus 28, 2009 09:43 |
| Verseny Ötletek? | Hybr! D | Közösségi Hírek & Chat | 4 | 7. augusztus 2007 11:16 |
| Téma eszközök | |
| |