![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varbūt, bet mums ir daudz lielāka aktivitāte nekā mēs, būs iespējams veikt mēnesi vai divus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iedomājieties folks, jums būtu uzvarēt pirmo vietu ..... 8800GT un jaunu psu. Vai jaunu psu, jauni 500GB HDD x 2 plus jaunu CPU. Vai par 1500 dvd-r's
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varētu nopirkt biļeti, vienkārši paskaidrot, ja mēs uzvarēt, mēs lemt par prece (s)? un var būt no jebkuras interneta veikala, ja vien tas PC hardware?
| |||
| |||
| Visi priekšmeti būs no paša interneta veikalā (droši vien ebuyer), neatkarīgi no uzvarētājiem atrašanās vietu. Mēs joprojām būs norīkošanu posteņi, kā parasti uzvarētājiem. Jā jūs varat izvēlēties visu, kas jums patīk. |
|
| |||
| |||
| Paldies par jūsu darbu! |
|
| |||
| |||
| Quote:
Jo ātrāk mēs pārdot biļetes ātrāk jūs varētu uzvarēt. |
|
| |||
| |||
| Es apsolu, lai izveidotu daudz labāk video šajā laikā apkārt. ![]() Es pareizi izmantotu samazināt papīra gabaliem ![]()
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok mate, neuztraucieties. Aleksi, vai man par labu un izvēlēties 46 hehe. Regards Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cik r biļetes?
|
| Bookmarks |