![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być może, ale znacznie więcej aktywności niż my, najprawdopodobniej na miesiąc lub dwa.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy pomyśleć ludzie, trzeba wygrać nagrodę ..... 8800GT i nowe PSU. Albo nowe PSU, nowy 500GB HDD x 2 plus nowego procesora. Około 1500 lub DVD-R's
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I może kupić bilet, tylko o wyjaśnienie, jeśli my wygramy, to decyduje o pozycji (-y)? i można z dowolnego sklepu internetowego, tak długo jak to sprzętu PC?
| |||
| |||
| Wszystkie elementy będą pochodzić z tego samego sklepu internetowego (prawdopodobnie ebuyer) niezależnie od lokalizacji zwycięzców. Będziemy nadal delegowania pozycje do zwycięzców jak zwykle. Tak, możesz wybrać cokolwiek chcesz. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za Twój wpis! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Im szybciej będziemy sprzedawać bilety tym szybciej można wygrać. |
|
| |||
| |||
| I obietnicy stworzenia znacznie lepiej wideo tym razem dookoła. ![]() I'll używać prawidłowo pocięte kawałki papieru ![]()
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok kolego, no worries. Alex, zrób mi przysługę i wybierz 46 hehe. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| r ile bilety?
|
| Zakładki |