![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno, ale máme oveľa väčšiu aktivitu ako my, bude pravdepodobne trvať mesiac alebo dva.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúsme si predstaviť ľudí, ak by vás vyhrá prvú cenu ..... 8800GT a nový PSU. Alebo novú PSU, nový 500GB HDD x 2 plus nový procesor. Alebo okolo roku 1500 DVD-R
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i mohli kúpiť cestovný lístok, len aby objasnila, keď vyhráte, budeme rozhodovať o bod (y)? a môžu byť z akejkoľvek online úložiska tak dlho, ako je to PC hardware?
| |||
| |||
| Všetky položky budú pochádzajúce z rovnakého online úložiska (pravdepodobne ebuyer) bez ohľadu na víťaza umiestnenie. Budeme aj naďalej vysielania položiek na víťaza ako zvyčajne. Áno, môžete vybrať čokoľvek chcete. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za váš vstup! |
|
| |||
| |||
| Ak ste členom dig dig prosím závitu. Čím skôr budeme predávať lístky predtým ste mohli vyhrať. |
|
| |||
| |||
| Slibuji vytvoriť oveľa lepšiu video tejto dobe okolo. ![]() Budem používať správne rezané kúsky papiera ![]()
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok kámo, žiaden strach. Alex, urob mi láskavosť a vybrať 46 hehe. Ide Jason |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| koľko r letenky?