![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Veškeré info je na první místo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o 10 dolarů, které by mohly být mnohem 2 i 4 mi můžete mít slevu? scence můžu opravdu používat Dalším hdd nebo různé grafické karty
| |||
| |||
| No |
|
| |||
| |||
| Je to pouze 5 liber .. no tak, že to není jako jeden celek pálení v kapse. Jason jde:) |
|
| |||
| |||
| im ne starý dost 2 mají kreditní karty nebo PayPal nebo něco mých rodičů pravděpodobně zvyklý ať mi půjčit theres |
|
| |||
| |||
| pár týdnů? Trvalo několik měsíců poslední době ![]() I když jsem vyhrála poslední době i stále mohou vstoupit tohle ne? |
|
| |||
| |||
| Já jsem byl optimistický ... ![]() Ano, můžete vstoupit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak právě pro objasnění ... Vítězem se může vyzvednout PC hardware až k hodnotě 500 liber, včetně poštovného z ebuyer pouze? ![]() Neexistuje míchání a odpovídající webové stránky, takže si nemůžete rozdělit jej polovina ebuyer poloviny novatech například? ![]() Vítězem se nemůže rozhodnout, že stráví 500 liber od jakéhokoli jiného skladu, stejně ebuyer? ![]() Pokud uživatel ukončí 3. a chce koupit něco stojí 54 liber, můžete si přidat své vlastní 4 libry a koupit? To se může zvuk jako kopat v soutěži, ale to není! Jen potřebují dostat rovně pravidel ![]() Dave - jsem poslal peníze na tombola vstupenky na množství rovnající se 1
|
| |||
| |||
| Gaz, Pokud vyhrajete dostanete plnou cenu v hodnotě hardware. Pro tuto chvíli není podstatné, pokud pochází ze, kdy jsou vyhlášeni vítězové se budeme snažit zachovat všechny věci pocházející ze stejného místa ušetřit na poštovném, ale budeme snažit vyhovět všem. Ano, můžete přidat k hodnotě cenu dostat něco lepšího, pokud chcete, ale všechny další peníze by musela být zaplacena na nás před tím, než pořádek. |
|
| |||
| |||
| Dva dolů. Vím, že více než dva z nás má Digg účtu !!!!! Pokud ne, pak trvá jen pár sekund na znamení jednoho. To pomůže tombola a společenství jako celek, pokud můžeme ji aktivní na Digg a klopýtnou také. Pojď, klikněte na odkaz a Digg to. ![]() Digg zde Nezapomeňte také, že upadnou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Soutěž o náhradě | Boojie | Společenství Novinky a chat | 5 | 28.srpna 2009 09:43 |
| Soutěže Nápady? | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 4 | 7. srpna 2007 11:16 |
| Thread Nástroje | |
| |