![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve info je u prvom postu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o $ 10 koja bi mogla biti 2 much 4 me mogu li dobiti popust? scence stvarno sam mogla koristiti nother hdd ili različite video kartice
| |||
| |||
| No |
|
| |||
| |||
| It `s only £ 5 .. Hajde, to s' ne poput spaljivanja jedne cjeline u svoj džep. Jason pozdrav:) |
|
| |||
| |||
| im nije dovoljno stara 2 imaju kreditnu karticu ili PayPal ili bilo što moji roditelji vjerojatno navika pustiti mene posuditi theres |
|
| |||
| |||
| nekoliko tjedana? bio je nekoliko mjeseci, posljednji put ![]() iako sam osvojio zadnji put sam se još uvijek može unijeti ovaj desno? |
|
| |||
| |||
| Ja sam se optimistični ... ![]() Da, možete unijeti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa samo da pojasnimo ... Pobjednik može pokupiti pc hardver u vrijednosti do £ 500, uključujući i poštarine, od ebuyer jedini? ![]() Nema miješanja i usklađivanja web stranice, tako da ne mogu to split ebuyer polovine polovina novatech na primjer? ![]() Dobitnik ne može odlučiti provesti £ 500 s bilo kojeg dućan, samo ebuyer? ![]() Ako korisnik završi 3. i želi kupiti nešto u vrijednosti od £ 54, može se dodati vlastite £ 4 i kupiti? To bi zvuk poput kopaju na natjecanju, ali nije! Samo je potrebno da biste pravila ravno ![]() Dave - sam poslao novac za starež ulaznicu od jednake količine do 1
|
| |||
| |||
| Gaz, Ako ste osvojiti nagradu dobiti punu vrijednost u hardver. Za sada je irelevantan, gdje ga je dobio od kada pobjednici su najavili da će pokušati zadržati sve stvari koje dolaze iz istog mjesta za spremanje na poštarina, ali će se pokušati smjestiti svima. Da li se može dodati vrijednost nagradu dobiti nešto bolje ako želite, ali svi dodatni novac bi morao biti plaćen da nas prije nego što smo poretka. |
|
| |||
| |||
| Two down. Ja znam više od dva od nas ima Digg račun !!!!! Ako nije onda je potrebno da se prijavite sekundi jedan gore. To će pomoći tombola i zajednice u cjelini, ako mi može zadržati aktivan na Digg i ona također posrnuti. Ajde, klikni na link i Iskopaj ga. ![]() Iskopaj ga ovdje Ne zaboravite također posrnuti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Natjecanje Povrat | Boojie | Community News & Chat | 5 | 28 kolovoz 2009 09:43 |
| Natjecanje Ideje? | Hybr! D | Community News & Chat | 4 | 7. kolovoz 2007 11:16 |
| Thread Tools | |
| |