![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל המידע נמצא את ההודעה הראשונה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o $ 10 שעלול להיות 4 לי הרבה 2 אפשר לקבל הנחה? scence אני באמת יכול להשתמש nother HDD שונים או כרטיס הווידאו
| |||
| |||
| מס ' |
|
| |||
| |||
| זה רק `S £ 5 .. קדימה, זה לא כמו `S בוער של כל בכיס שלך. ג 'ייסון בברכה:) |
|
| |||
| |||
| IM לא ישן מספיק 2 יש כרטיס אשראי או paypal או משהו ההורים שלי כנראה wont תן לי לשאול theres |
|
| |||
| |||
| כמה שבועות? זה לקח כמה חודשים הפעם האחרונה ![]() למרות הזמן שעבר זכיתי אני עדיין יכול להיכנס זה נכון? |
|
| |||
| |||
| אני שמח להיות אופטימי ... ![]() כן, אתה יכול להיכנס. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז רק כדי להבהיר ... הזוכה יכול לבחור PC חומרה עד בערך 500 £, כולל דמי משלוח, מ ebuyer בלבד? ![]() אין ערבוב ואת ההתאמה של אתרי אינטרנט, כך שאתה לא יכול לפצל את זה ebuyer חצי חצי novatech למשל? ![]() הזוכה אינו יכול לבחור להשקיע את £ 500 מ חנות אחרת, פשוט ebuyer? ![]() אם משתמש גימורים 3 והוא רוצה לקנות משהו בשווי £ 54, הוא יכול להוסיף משלו £ 4 ו לקנות את זה? זה אולי נשמע כמו לחפור על התחרות אבל היא לא! רק צריך לקבל את הכללים ישר ![]() דייב - אני שלחת כסף עבור כרטיס הגרלה של כמות שווה ל 1
|
| |||
| |||
| Gaz, אם אתה מנצח אתה מקבל את הערך המלא פרס בחומרה. לעת עתה היא לא רלוונטית, שבו הגיע, כאשר הם מנצחים הודיעה ננסה להשאיר את כל הדברים באים מאותו מקום לשמור על דמי אבל תנסה להתאים לכולם. כן אתה יכול להוסיף את הערך של פרס להשיג משהו יותר טוב אם אתה רוצה, אבל כל כסף נוסף היה צריך להיות משולם לנו לפני ההזמנה. |
|
| |||
| |||
| שני למטה. אני יודע יותר מאשר שניים יש לנו Digg חשבון !!!!! אם לא אז זה לוקח שניות כדי לחתום אחד למעלה. זאת על מנת לעזור תגרולת ואת הקהילה כולה, אם נוכל לשמור על פעילות ב Digg ו מעידה גם היא. קדימה, לחץ על הקישור ואת Digg אותו. ![]() Digg זה כאן אל תשכח את זה גם למעוד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תחרות החזר | Boojie | קהילה חדשות וצ 'אטים | 5 | 28 אוגוסט 2009 09:43 |
| תחרות רעיונות? | Hybr! ד | קהילה חדשות וצ 'אטים | 4 | 7 אוגוסט 2007 11:16 |
| שרשרת כלים | |
| |