![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visa info ir pirmais pastu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o 10 $, kas varētu būt 2 daudz 4 me, iedodiet man atlaidi? scence es patiešām varētu izmantot Cits hdd vai dažādas video kartes
| |||
| |||
| Nē |
|
| |||
| |||
| It `s tikai £ 5 .. come on, it `s nepatīk degšanas visa jūsu kabatā. Regards Jason:) |
|
| |||
| |||
| im nav pietiekami veca 2 ir kredītkarte vai paypal vai jebko citu, mani vecāki droši vien paradis let me aizņemties theres |
|
| |||
| |||
| pāris nedēļas? pagāja dažus mēnešus pēdējo reizi ![]() kaut arī es ieguva pēdējā laikā man vēl var ieiet šajā viena pareizā? |
|
| |||
| |||
| Man ir optimistisks ... ![]() Jā, Jūs varat ievadīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tik vienkārši noskaidrot ... Uzvarētājs var paņemt datoru aparatūru līdz vērtībai 500 £, ieskaitot pasta izdevumus, no ebuyer only? ![]() Nepastāv sajaukšanas un saskaņošanas mājas lapas, tāpēc jūs nevarat sadalīt to pusi ebuyer puse novatech piemēram? ![]() Uzvarētājs nevar izvēlēties, vai pavadīt £ 500 no jebkura cita veikala, tikai ebuyer? ![]() Ja lietotājs apdari 3. un vēlas kaut ko pirkt, ir vērts 54 £, viņš var pievienot savu £ 4 un pirkt to? Tas var izklausīties kā dig konkurenci, bet tā nav! Ir nepieciešams, lai iegūtu noteikumu taisni ![]() Dave - Es esmu nosūtījusi naudas izlozē biļetes uz daudzumu, kas vienāds ar 1
|
| |||
| |||
| Gaz, Ja jūs uzvarēsiet jūs saņemat pilnu balvu vērtību aparatūru. Tagad nav svarīgi, ja tā nāk no tās, kad laureāti tiek paziņoti mēs centīsimies saglabāt visus stuff no tajā pašā vietā ietaupīt uz pastmarkas, taču centīsimies pielāgoties visiem. Jā, varat pievienot vērtību balvu iegūt kaut ko labāku, ja jūs vēlaties, bet visas papildu nauda būs jāmaksā mums, pirms mēs kārtībā. |
|
| |||
| |||
| Divi leju. Es zinu, vairāk nekā divas no mums ir Digg kontā !!!!! Ja nē, tad tā veic sekundes parakstīties uz augšu. Tas palīdzēs izlozē un sabiedrību kopumā, ja mēs varam saglabāt to aktīvi Digg un paklupt to arī. Nāciet, noklikšķiniet uz saites un Digg it. ![]() Digg šeit Neaizmirstiet paklupt to arī. |