![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všetky info je na prvé miesto.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o 10 dolárov, ktoré by mohli byť oveľa 2 i 4 mi môžete mať zľavu? scence môžem naozaj používať Ďalším hdd alebo rôzne grafické karty
| |||
| |||
| No |
|
| |||
| |||
| Je to iba 5 libier .. no tak, že to nie je ako jeden celok pálenie vo vrecku. Jason ide:) |
|
| |||
| |||
| im ne starý dost 2 majú kreditné karty alebo PayPal alebo niečo mojich rodičov pravdepodobne zvyknutý nech mi požičať Theres |
|
| |||
| |||
| pár týždňov? Trvalo niekoľko mesiacov poslednej dobe ![]() Aj keď som vyhrala poslednej dobe aj stále môžu vstúpiť tohle ne? |
|
| |||
| |||
| Já jsem byl optimistický ... ![]() Áno, môžete vstúpiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak práve pre objasnenie ... Víťazom sa môže vyzdvihnúť PC hardware až k hodnote 500 libier, vrátane poštovného z ebuyer iba? ![]() Neexistuje miešania a príslušné internetové stránky, takže si nemôžete rozdeliť ho polovica ebuyer polovice novať napríklad? ![]() Víťazom sa nemôže rozhodnúť, že strávi 500 libier od akéhokoľvek iného skladu, rovnako ebuyer? ![]() Ak používateľ ukončí 3. a chce kúpiť niečo stojí 54 libier, môžete si pridať svoje vlastné 4 libry a kúpiť? To sa môže zvuk ako kopat v súťaži, ale to nie je! Len potrebujú dostať rovno pravidiel ![]() Dave - som poslal peniaze na tombola vstupenky na množstvo rovnajúce sa 1
|
| |||
| |||
| Gaz, Ak vyhráte dostanete plnú cenu v hodnote hardware. Pre túto chvíľu nie je podstatné, ak pochádza zo, keď sú vyhlásené víťazi sa budeme snažiť zachovať všetky veci pochádzajúce z rovnakého miesta ušetriť na poštovnom, ale budeme snažiť vyhovieť všetkým. Áno, môžete pridať k hodnote cenu dostať niečo lepšie, ak chcete, ale všetky ďalšie peniaze by musela byť zaplatená na nás pred tým, ako poriadok. |
|
| |||
| |||
| Dva nadol. Viem, že viac ako dva z nás má Digg účtu !!!!! Ak nie, potom trvá len pár sekúnd na znamenia jedného. To pomôže tombola a spoločenstvo ako celok, ak môžeme ju aktívne na Digg a klopýtnou tiež. Pojď, kliknite na odkaz a Digg to. ![]() Digg tu Nezabudnite tiež, že upadnou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Súťaž o náhrade | Boojie | Spoločenstva Novinky a chat | 5 | 28.srpna 2009 09:43 |
| Súťaže Nápady? | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 4 | 7. augusta 2007 11:16 |
| Thread Tools | |
| |